3 ay önce GÜNDEM

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi ekipleri, sorumluluk alanında bulunan yollarda trafik akışının etkilenmemesi için kentin dört bir yanında yoğun gece mesaisini sürdürüyor.

3 ay önce POLİTİKA

CHP’li 14 büyükşehir belediye başkanı yeni dönemin ilk buluşmasını gerçekleştirdi. Toplantıya Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Ayşe Ünlüce de katıldı.

3 ay önce GÜNDEM

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi, 2025-2029 Gençlik Stratejik plan toplantısı düzenledi. Genç elçilerin fikir ve görüşlerinin alındığı toplantıda, Büyükşehir Belediyesi’nin karar alma sürecine gençlerin katılımı sağlanacak.

3 ay önce ASAYİŞ

Eskişehir’de bir binanın yıkımı esnasında önlem alınmaması nedeniyle oluşan toz bulutu, çevrede rahatsızlığa neden oldu.

3 ay önce YAŞAM

İnşaatı tamamlanan Eskişehir Teknik Üniversitesi Camii, Eskişehir'e gelen Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş'ın da katıldığı bir törenle ibadete açıldı.

3 ay önce ASAYİŞ

Eskişehir’de park halindeki bir otomobilde çıkan yangın, itfaiye ekiplerinin müdahalesi sonucu söndürüldü.

3 ay önce POLİTİKA

Eski bakan ve AK Parti Eskişehir Milletvekili Ayşen Gürcan, bir televizyon programında EHA Medya Grup Başkanı Soner Yüksel, Eskisehir.Net Yazı İşleri Müdürü Cihan Yıldırım ve gazeteci Muharrem Esen'in konuğu oldu.

3 ay önce ASAYİŞ

Eskişehir'de, yakalandığı Epidermolysis Bullosa (EB) hastalığından dolayı vefat eden 13 yaşındaki Mert Akbaba, kılınan cenaze namazının ardından gözyaşları eşliğinde son yolculuğuna uğurlandı.

3 ay önce POLİTİKA

CHP’nin hazırladığı haziran ayı Basın Özgürlüğü Raporu’na gazetecilere yönelik tehdit ve haberlere getirilen erişim engelleri damgasını vurdu...

3 ay önce EĞİTİM

Özel EOSB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’ne ilk günde rekor başvuru yapıldı. Bu durum üzerine EOSB Başkanı Nadir Küpeli açıklamalarda bulundu.