Haber: Buğrahan Doğangil

Ulaş Entok başkanlığındaki yeni Eskişehirspor Yönetimi, 2024 - 2025 Bölgesel Amatör Lig sezonunda mutlak şampiyon olacak bir kadro kurmak için gece gündüz çalışıyor.

Transfer komitesinin başında Asbaşkanlar Safa Üstünbaş ve Berkay Çifter yer alıyor. Teknik Direktör Ergun Ortakcı'nın raporları ve bütçe doğrultusunda transfer çalışmalarına başlayan Es Es'te 3 isimle prernsipte anlaşma sağlandı.

Eskişehirspor Yönetimi tecrübeli kaleci Rasim Mutlu, Anadolu Üniversitesi'nde harika bir sezon geçirdikten sonra Çorlu'ya giden Necati Önal ve geçtiğimiz sezon da kadroda yer alan stoper Erdin Üzer ile prensip anlaşmasına vardı.

İşte Eskişehirspor'un Yeni Sponsoru... İşte Eskişehirspor'un Yeni Sponsoru...

Teknik patron Ergun Ortakcı'nın çok istediği 30 yaşındaki stoper Ramazan Kallıoğlu ile de görüşen yönetim futbolcudan gelecek cevabı bekliyor. Kallıoğlu'nun istediği rakamlar ile Eskişehirspor'un teklif ettiği rakamlar arasında fark bulunması bu transferde yönetimi beklemeye geçirdi.

Geçtiğimiz sezon Anadolu Üniversitesi kadrosunda yer alan Deniz Karadeniz ile de görüşen Eskişehirspor, bu oyuncudan cevap bekliyor.

Ayrıca Eskişehirspor U-19 takımından 7 ismin Eskişehirspor A takımının kamp kadrosunda yer alacağı da öğrenildi.

Arda ve Hasan Alp Yolcu

Eskişehirspor yönetimi Eskişehirspor altyapısından yetişen ve A takımda oynama başarısı gösteren Arda Okumuş ve Hasan Alp Altınoluk ile yolları ayırıyor. İki oyuncuya bonservis beledi biçen yönetim, genç isimlerden kendilerine kulüp bulmalarını istedi.

Editör: Buğrahan Doğangil