Eskişehirspor Haberleri

eskişehirspor haberleri ve güncel eskişehirspor gelişmeleri, eskişehirspor ile ilgili tüm video, eskişehirspor fotoğrafları ve eskişehirspor haberleri Eskişehir Haber Ajansı (EHA) sitemizde


SPOR

Eskişehirspor altyapısından yetişen 5 genç futbolcu ile sözleşme imzaladı.

SPOR

Eskişehir'i bu sezon Bölgesel Amatör Lig'de temsil edecek olan 2 Eylül SK, transfer çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

SPOR

Eskişehirspor tribün grubu liderleri ve ETB temsilcileri, dün oynanan Yavuz Selim Gençlerbirliği maçı öncesinde tesislere moral ziyaretinde bulundu.

SPOR

Eskişehir Haber Ajansı'nın sevilen içeriği "Şehirde Futbol" yeni sezonun ilk bölümü ile karşınızda. Futbolun nabzını tuttuğumuz bu söyleşide bize katılın....

SPOR

BAL temsilcilerimiz Eskişehirspor ve 2 Eylül SK'nın yer aldığı 6. Grup'ta oynanacak maçların fikstürü belli oldu.

SPOR

Yeni sezon hazırlıklarına aralıksız devam eden Eskişehirspor'da teknik direktör Ergun Ortakcı'nın raporu doğrultusunda 4 isim kamp kadrosundan çıkarıldı.

SPOR

Eskişehirspor nikah merasimlerinde Eskişehirspor forması giyerek basında büyük ses getiren Melike - Semih Gün’ü ağırladı.

SPOR

Eskişehirspor altyapısından Sivasspor’a transfer olan futbolcu Ahmet Emin Akpınar, bu sezonda Anadolu Üniversitesi Spor kulübü ile kiralık olarak anlaşma imzaladı.

SPOR

Eskişehirspor son olarak Geredespor’da forma giyen 25 yaşındaki kaleci Berkay Güzel ile anlaşma sağladı.

SPOR

Eskişehirspor'un mevcut taraftar grupları arasında en eski grubu olarak bilinen ve Yeni Atatürk Stadyumu'nda kale arkasının değişmez tribünü olan ALTES,...

SPOR

Eskişehirspor, Vali Hanefi Demirkol Tesisleri'nde oynanan hazırlık döneminin ilk maçını kazandı ve yeni sezon öncesinde umut verdi.

SPOR

Eskişehirspor son olarak Silifke Belediyespor’da forma giyen 33 yaşındaki savunma oyuncusu Cenk Özbey ile anlaşma sağladı.

SPOR

Eskişehirspor Taraftarlar Birliği Derneği Başkanlığını ve NEFER tribünü liderliğini bıraktığını açıklayan Murat Diri, ETB'de bayrağı Abdullah Yalavuz’a devretti.

SPOR

Eskişehirspor 2024 - 2025 sezonu hazırlıkları kapsamında ilk hazırlık maçına çıkmaya hazırlanıyor.

GÜNDEM

Eskişehir gündeminin ve şehrin nabzının tutulduğu Yakın Plan'da haftanın konuları: Vali Hüseyin Aksoy ve Eskişehir Gastro Fest- Zafer Partisi -...

YAŞAM

Eskişehirspor taraftarı olan genç çift hayatlarını birleştirmeye üzerlerinde Eskişehirspor forması ile gitti.