Bakan Yerlikaya Eskişehir Valiliği'ni Ziyarette Bulundu Bakan Yerlikaya Eskişehir Valiliği'ni Ziyarette Bulundu

Başkan Kurt sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımda:

Türkiye, masum bebeklerin ölümüne neden olan korkunç bir çetenin varlığıyla sarsılmaktadır. Sağlıklı bebekleri, SGK'dan para almak için yoğun bakıma yatırıp beslemeyerek ölümüne sebep olan bu yenidoğan bebek çetesi, insanlık tarihine kara leke olarak geçecek bir suç işlemiştir.

Bu vahşet, sadece birkaç hemşire ve çete üyesinin elinde gerçekleştirilebilecek bir eylem değildir. İlgili kurumların ihmali, sistemin çürümüşlüğü ve yetkililerin göz yumması, bu korkunç suçların cesaretle işlenmesine zemin hazırlamıştır. Üstelik, bu durumu soruşturan savcıyı tehdit edenler, adaletin ne kadar tehlikede olduğunu göstermektedir.

İktidar ve ilgili tüm kurumlar, bu suçları kökünden temizlemek için gereken adımları atmalıdır. Türkiye ayağa kalkmalı, bu durumun kabul edilemez olduğunu haykırmalı ve sesimizi yükseltmeliyiz!

Her bir bebek, sevgi ve güven içinde büyütülmeyi hak ederken, bu çetenin acımasızca gerçekleştirdiği canilik karşısında sessiz kalmak, insanlık adına bir utançtır. Bu durumu değiştirmek, bizlerin elindedir.

Bu çeteyi ve onların arkasındaki tüm destekçileri ifşa etmek, toplumsal bir sorumluluktur. Artık yeter! Türkiye, bu adaletsizliğe karşı tek yürek olmalı ve yeri yerinden oynatmalıdır. Masum bebeklerimizi korumak, hepimizin önceliği olmalıdır!" sözlerine yer verdi.

Editör: Buse Kuşçu