Eskişehir SAL Play-Off Grubu'nda hem haftanın hem de sezonun en kritik maçlarından bir oynandı.

28 Nisan Pazar (bugün), saat 16.00'da, ESOGÜ Stadyumu'nda iki şampiyonluk adayı karşı karşıya geldi. Maça 5'te 5 yaparak 15 puan ile lider gelen Çiftelerspor ile 5 maçta 4 galibiyet ve 1 beraberliği olan 13 puanlı 2 Eylül SK kozlarını paylaştı. Şampiyonu büyük ölçüde belirleyecek maç olarak görünen mücadeleyi 3-2 ile 2 Eylül SK kazandı.

Bu sonuçla, ligin bitimine 1 hafta kala puanını 16 yapan 2 Eylül SK zirveye yerleşti. Grupta ilk yenilgisini alan Çiftelerspor ise 15 puan ile 2. sırada kaldı. Son hafta öncesinde 2 Eylül SK şampiyonluğa en yakın takım görüntüsünde.

19 Mayıs Spor Şenliği Devam Ediyor 19 Mayıs Spor Şenliği Devam Ediyor

Çiftelerspor gibi zorlu bir rakibi mağlup eden ve Bölgesel Amatör Lig'e yükselme fırsatını lehine çeviren 2 Eylül cephesinde maç sonu büyük çoşku ve sevinç, Çifteler tarafında ise büyük hayal kırıklığı hakimdi.

2 Eylül SK'ya 3 puanı getiren goller; Faruk Erdoğan (2) ve Oğuzhan Özkaya'dan geldi. Çiftelerspor'un 2 golünü ise kaptan Ayhan Arifoğlu kaydetti.

Ligin son haftasında 2 Eylül SK - Alpagut Sümerspor ile Çiftelerspor ise Sivrihisar Bld. Spor ile karşılaşcak ve bu maçlardan sonra şampiyon resmi olarak belli olacak.