1 ay önce ASAYİŞ

Eskişehir'de polis ve jandarma ekiplerince uyuşturucuyla ilgili son 1 hafta içerisinde gerçekleştirilen çalışmalar sonucunda 33 şüpheliye işlem yapılırken, çok miktarda narkotik maddeye el konuldu.

1 ay önce YAŞAM

Geçtiğimiz hafta yağışların etkili olduğu Eskişehir'in de içinde bulunduğu bölge genelinde hava sıcaklığının 2 ila 4 derece artması bekleniyor.

1 ay önce YAŞAM

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi ESKİ Genel Müdürlüğü, 9 Eylül Pazartesi günü (bugün) Eskişehir'in bazı bölgelerinde su kesintisinin yaşanacağını duyurdu.

1 ay önce YAŞAM

OEDAŞ Osmangazi Elektrik Dağıtım A.Ş. 9 Eylül Pazartesi (bugün) Eskişehir'in hangi bölgelerinde elektrik kesintisi yapacağını duyurdu.

1 ay önce KÜLTÜR&SANAT

Odunpazarı Belediye Tiyatrosu, 2024-2025 tiyatro sezonu için hazırlıklara hız kesmeden devam ediyor. Odunpazarlı tiyatro severlerin büyük bir heyecanla beklediği yeni sezonun ilk adımı olarak, tiyatro ekibi okuma provalarına başladı.

1 ay önce POLİTİKA

CHP İl Başkanı Talat Yalaz, Cumhuriyet Halk Partisi'nin yeni yaşını bir mesaj yayımlayarak kutladı. Başkan Yalaz mesajında, "Cumhuriyet Halk Partisi’nin tarihi Türkiye tarihidir. Türkiye’nin ilerleme tarihidir. 1923’ten beri, her akşam memleketimizdeki her haneye misafir oluyor, her haneye bizden haber veriyoruz." ifadelerinde bulundu.

1 ay önce YAŞAM

Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Ayşe Ünlüce, Bozüyük Kurtuluş Savaşı Anı Evi ve Seyir Terası açılışına katıldı. Başkan Ünlüce ve beraberindeki protokol üyeleri Kurtuluş Savaşı zaferini yansıtan anı evinin açılışının ardından binayı gezerek incelemelerde bulundu.

1 ay önce YAŞAM

Eskişehir’de bir sokakta onarımı yapılmadığı için 15 gündür devam ettiği iddia edilen su sızıntısı, vatandaşların tepkisine neden oldu.

1 ay önce GÜNDEM

Eskişehir Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından 2024-2025 yeni adli yılının değerlendirme toplantısı gerçekleştirildi.

1 ay önce SPOR

Bölgesel Amatör Lig temsilcimiz 2 Eylül SK, 2024-2025 sezonun ilk hazırlık maçında Eskişehir SAL ekibi Artı Spor'u 6 golle mağlup etti.