1 ay önce KÜLTÜR&SANAT

Odunpazarı Belediyesi tarafından 7’ncileri gerçekleştirilen Uluslararası Ahşap Heykel Festivali ve Seramik Pişirim Teknikleri Çalıştayı, düzenlenen sergiler ile sona erdi. Festivaller boyunca sanatçılar tarafından üretilen bir birinden eşsiz eserlerin yer aldığı sergilere, sanatseverler yoğun ilgi gösterdi. Eserler, Eskişehirli sanatseverlerden tam not aldı.

1 ay önce ASAYİŞ

Eskişehir’de polis ve bekçi ekipleri tarafından çok sayıda parkta gerçekleştirilen denetimlerde 267 şahsa kimlik sorgulaması yapıldı.

1 ay önce EĞİTİM

Eğitim öğretim dönemi başlarken Eskişehir Tepebaşı Lions Kulübü askıda kırtasiye kampanyası ile ihtiyaç sahibi öğrencilere destek oldu.

1 ay önce ASAYİŞ

Eskişehir’de polis ekiplerince açılan stantlarda hırsızlık ve dolandırıcılık ile ilgili bin 150 vatandaşa bilgilendirme yapıldı.

1 ay önce YAŞAM

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Zihinsel Engelli Gündüz Yaşam Merkezi'nden hizmet alan zihinsel engelli bireyler için Hayvanat Bahçesi’ne gezi düzenledi.

1 ay önce YAŞAM

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi ekipleri, 2024 yatırım programında yer alan kırsal mahalle yollarındaki yol yapım, bakım ve onarım çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

1 ay önce YAŞAM

Tepebaşı Belediyesi ile Sakin Okul Eğitim Kültür ve Sanat Derneği iş birliğinde hayata geçirilen Yeryüzü Ekoloji Okulu’nda, Teleskopla Ay Gözlemi ve Astronomi Anlatımları etkinliği gerçekleştirilecek.

1 ay önce SPOR

Tepebaşı Belediyesi tarafından Eskişehir’in düşman işgalinden kurtuluşuna özel bu yıl ikincisi düzenlenen Geleneksel Kurtuluş Tenis Kupası turnuvası final maçlarıyla sona erdi. Turnuvada kazananlara kupaları düzenlenen tören ile takdim edildi.

1 ay önce YAŞAM

Eskişehir'de piknik yapmaya giden duyarsız vatandaşların çevreye bıraktığı atıklar kötü görüntüye neden oldu.

1 ay önce YAŞAM

Meteoroloji 3. Bölge Müdürlüğü tarafından yayınlanan hava tahmin raporuna göre, öğle saatlerinden sonra Eskişehir’in büyük bir kısmında sağanak ve gök gürültülü sağanak yağış bekleniyor.