1 ay önce YAŞAM

Eskişehir Valiliği İl Sivil Toplumla İlişkiler Müdürü Nihat Bahar ve ilgili birim sorumluları ile birlikte Eskişehir’in ilk resmi Gastronomi Derneği (ESGASTRODER) yönetim kurulu başkanı Murat Arnik ve dernek yöneticileri ile bir araya gelerek Hayırlı olsun ziyaretinde bulunarak derneğin çalışmaları hakkında karşılıklı bilgi alışverişinde bulunuldu.

1 ay önce ASAYİŞ

Eskişehir’de 13 yaşındaki çocuk, kardeşini darp eden 14 yaşındaki çocuğu bıçakla yaraladı.

1 ay önce YAŞAM

Odunpazarı Belediyesi tarafından 3-6 yaş down sendromlu, otizm ve zihinsel engelli çocukların eğitim ve öğretim görmesi için hizmete açılan Ahmet Ara Engelsiz Gündüz Bakımevi ve Kreşi ilk yıl sonu gösterisini gerçekleştirdi.

1 ay önce ASAYİŞ

Eskişehir'de jandarma ekiplerince gerçekleştirilen çalışmalar sonucunda, uyuşturucu madde üretmek için kenevir bitkisi yetiştirdiği belirlenen 2 şüpheli yakalandı. Haklarında soruşturma başlatılan şüphelilerden 1'i tutuklanarak cezaevine gönderildi.

1 ay önce YAŞAM

Yabancı hükümlü ve tutuklularla ilgili gerçekleştirilen koordinasyon toplantısında konuşan Eskişehir Cumhuriyet Başsavcısı Ali Yeldan, "Kurumlarımızla koordineli bir şekilde hassasiyetle çalışarak Eskişehir'imizin Türkiye'de bu alanda örnek olmasını amaçlıyoruz" dedi.

1 ay önce ASAYİŞ

Eskişehir’de jandarma ekiplerince hemzemin geçitlerde yapılan denetimlerinde kural ihlalinde bulunan sürücülere cezai işlem uygulandı.

1 ay önce ASAYİŞ

Eskişehir’de imal ettiği uyuşturucu maddeleri satmak isteyen şahsa yönelik jandarma ekiplerince gerçekleştirilen operasyonda 1 kişi gözaltına alınırken, çok miktarda narkotik madde ele geçirildi.

1 ay önce ASAYİŞ

Eskişehir'de gerçekleştirilen Halk Sağlığı Sokak Etkinliğinde stant açan polis ekipleri vatandaşlara çeşitli konularda bilgi aktarıp Polis Maskotu Kanka çocukların güzel vakit geçirmelerini sağladı.

1 ay önce GÜNDEM

Tepebaşı Belediye Başkan Vekili Erdoğan Aydoğmuş, Eskişehir Büyükşehir, Tepebaşı ve Odunpazarı Belediyelerinin zabıta yetkilileri ile bir araya geldi.

1 ay önce YAŞAM

Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Arkeoloji Bölümü tarafından Eskişehir'in Seyitgazi ilçesinde yapılan kazılarda, genel olarak Güneydoğu Anadolu Bölgesi'nde rastlanan Neolitik Dönem ile özdeşleşen yapı gömme uygulamasına ait bulgulara ulaşıldı.