1 ay önce ASAYİŞ

Eskişehir’de aracının arka koltuğunda ölü olarak bulunan Tuğba Koç’un gözaltına alınan ve çıkarıldığı mahkemede adli kontrol şartıyla serbest bırakılan eşi A.K.’nin cumhuriyet savcısına verdiği ifadede, eşinin uyku problemlerinden dolayı psikolojik sıkıntılar yaşadığını söylediği öğrenilirken, yapılan otopsi incelemesinde int*har belirtileri tespit edildiği bildirildi.

1 ay önce SPOR

BAL temsilcilerimiz Eskişehirspor ve 2 Eylül SK'nın yer aldığı 6. Grup'ta oynanacak maçların fikstürü belli oldu.

1 ay önce EĞİTİM

Tepebaşı Belediyesi personeline yönelik iş güvenliği eğitimi verildi. Eğitime katılan personele, çalışma mevzuatı ve yasal hakları konularında bilgi verildi.

1 ay önce GÜNDEM

Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği (ÇYDD) Eskişehir Şubesi Başkanı Sevgi Akmen ve yönetim kurulu üyeleri, Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Ayşe Ünlüce'yi makamında ziyaret etti. Ziyaret sırasında Başkan Akmen, ÇYDD'nin Eskişehir'de yürüttüğü projeler ve derneğin yeni binası olan Çağdaş Etkinlik Merkezi hakkında bilgi verdi.

1 ay önce YAŞAM

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi’nin Kentpark içerisinde yer alan yapay plajı, 38 bin ziyaretçiyi ağırladığı 2024 yaz sezonuna 9 Eylül itibariyle veda ediyor. Yerli ve yabancı turistlerin büyük ilgi gösterdiği plaj, hafta sonu bu sezonun son misafirlerini ağırlayacak.

1 ay önce GÜNDEM

Eskişehir'de aracının arka koltuğunda ölü bulunan 25 yaşındaki Tuğba Koç olayında son dakika gelişmesi...

1 ay önce ASAYİŞ

Tepebaşı Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri tarafından ilçe genelinde yapılan denetimlerde dilenirken yakalanan 4 şahıs üzerinden 741 lira para çıktı. Merkez karakola götürülen şahıslara kabahatler kanununun 33. Maddesi gereğince işlem yapıldı.

1 ay önce KÜLTÜR&SANAT

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatroları minik seyircileri için sahneleyeceği “Ben de Uçabilirim” adlı kukla oyununun provalarına başladı.

1 ay önce ASAYİŞ

ESKİŞEHİR (İHA) - Eskişehir'de aracının arka koltuğunda ölü bulunan 25 yaşındaki Tuğba Koç'un gözaltına alınan eşi adliyeye sevk edildi. Tuğba Koç'un cenazesi, otopsi işlemlerinin ardından yakınları tarafından gözyaşları içinde çalıştığı hastanenin morgundan alındı.

1 ay önce EĞİTİM

Anadolu Üniversitesi’nin ev sahipliği yaptığı Öğrenci Merkezi Yunus Emre Salonu’nda gerçekleştirilen '9. Uluslararası Eğitimde ve Psikolojide Ölçme ve Değerlendirme Kongresi' başladı.