1 ay önce GÜNDEM

Tepebaşı Belediye'nin destekleri ile düzenlenen Tekeciler 5'inci Çocuk Sanat Şenliği, renkli görüntülere sahne oldu. Etkinliğe katılan Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç, “Geleceğimizde bu çocuklarımızı çok güzel yerlerde göreceğimize eminim, yolunuz açık olsun” dedi.

1 ay önce ASAYİŞ

Eskişehir'de polis ve jandarma ekiplerince uyuşturucuyla ilgili 1 ay içerisinde gerçekleştirilen çalışmalar sonucunda çok miktarda narkotik madde ve silah ele geçirilirken, işlem yapılan 237 şüpheliden 119'u tutuklandı.

1 ay önce ASAYİŞ

Eskişehir'de polis ve jandarma ekiplerince ağustos ayı içerisinde aranan şahısların yakalanması amacıyla gerçekleştirilen çalışmalarda, çeşitli suçlardan aranması bulunan 422 şüpheli yakalandı.

1 ay önce EKONOMİ

Eskişehir'de Ticaret İl Müdürlüğü ekipleri tarafından gerçekleştirilen denetimler sonucunda tespit edilen uygunsuz durumlar için toplam 261 bin 778 TL idari para cezası uygulanırken, elde edilen veriler değerlendirilmesi için Haksız Fiyat Değerlendirme Kurulu'na gönderildi.

1 ay önce GÜNDEM

Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) tarafından gerçekleştirilen 2024-Kamu Personeli Seçme Sınavı'na (KPSS) bazı adaylar son anda yetişirken, bazı kadın adaylar da çıkartmakta güçlük çektikleri piercing tarzı takıları nedeniyle az kalsın sınava giremiyordu.

1 ay önce GÜNDEM

Eskişehir'in de içinde bulunduğu bölge genelinde gök gürültülü sağanak yağışların etkili olması ve hava sıcaklığının 1 ila 3 derece azalması bekleniyor.

1 ay önce GÜNDEM

Osmangazi Elektrik Dağıtım Şirketi OEDAŞ 2-3 Eylül tarihlerinde tesis bakım ve onarım çalışmaları nedeniyle şehir merkezi ve kırsal ilçelerde dahil olmak üzere pek çok mahallede elektrik kesintisi yapılacağını duyurdu.

1 ay önce GÜNDEM

Eskişehir Valisi Hüseyin Aksoy, Eskişehir'in düşman işgalinden kurtuluşunun 102. yılı nedeniyle bir mesaj yayınladı.

1 ay önce GÜNDEM

Eskişehir Valisi Hüseyin Aksoy, 2024 Kamu Personel Seçme Sınavı (KPSS) ön lisans sınavına, il genelinde 21 binada 12 bin 305 kişinin gireceğini açıklayıp başarılar diledi.

1 ay önce GÜNDEM

Eskişehir Valisi Hüseyin Aksoy, Seyitgazi’nin düşman işgalinden kurtuluşunun 102’inci Yıl dönümü ile ilgili mesaj yayımladı.