1 ay önce ASAYİŞ

Eskişehir’de polis ekiplerince 51 noktada yapılan denetimlerde 389 şahıs sorgulandı.

1 ay önce YAŞAM

Odunpazarı Belediyesi tarafından bu yıl 7’ncisi düzenlenen Uluslararası Ahşap Heykel Festivali ve Seramik Pişirim Teknikleri Çalıştayı ikinci günü geride bıraktı. Bir birinden değerli sanatçı ve bilim insanlarının yer aldığı festivallere, Eskişehirliler de büyük ilgi gösteriyor.

1 ay önce YAŞAM

30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 102. yıl dönümü nedeniyle Porsuk Çayı’nda düzenlenen Fener Alayı büyük bir coşkuya sahne oldu. Porsuk Çayı'nın etrafını dolduran binlerce Eskişehirli'ye seslenen Başkan Ayşe Ünlüce, “30 Ağustos Zafer Bayramımız kutlu olsun! Bu gece ne kadar güzelsin Eskişehir!” dedi.

1 ay önce YAŞAM

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Eti Sualtı Dünyası dalgıçları, 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 102. yıl dönümünde muhteşem bir gösteriye imza attılar.

1 ay önce GÜNDEM

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi tarafından geçmiş yıllarda Belediye Konuk Evi olarak kullanılan bina Kız Öğrenci Misafirhanesine dönüştürüldü.

1 ay önce YAŞAM

Eskişehir’de meteoroloji tarafından yayımlanan hava tahmin raporuna göre yerel gök gürültülü ve sağanak yağışın etkili olacağı öngörülüyor.

1 ay önce YAŞAM

Tepebaşı Belediyesi tarafından 6 farklı mahallede 6 farklı sanatçı ile gerçekleşen konser programının son gününde Eskişehirliler Zafer Bayramını coşkuyla kutladı.

1 ay önce SPOR

Eskişehir'de yeni sezona erkek futbol takımları ile yaptığı antrenmanlar ile hazırlanan 16 yaşındaki kaleci Esra Yarım'ı, Fenerbahçe, Galatasaray ve Beşiktaş transfer etmek istiyor.

1 ay önce ASAYİŞ

Eskişehir'de bir evin bahçesinde çıkan ve 2 bin balya saman ile 1 traktörün küle döndüğü yangın, itfaiye ekiplerinin 5 saatlik müdahalesi sonucunda söndürüldü.

1 ay önce ASAYİŞ

Eskişehir'de bir ara sokakta hızlı ilerlediği iddia edilen otomobilin çarptığı kedi feci şekilde can verdi. Olay anı güvenlik kamerasına yansırken kedileri besleyen Havva Nazife Gençer, kediye aracıyla çarpan şahsın kendilerini tehdit ettiğini iddia etti.