1 ay önce POLİTİKA

İYİ Parti İl Başkanı Serdar Ulucan Odunpazarı'nda ki kaçak villalar hakkında konuştu: "İYİ Parti ailesi olarak bu gibi durumlarda bizim tavrımız da duruşumuz da bellidir." dedi.

1 ay önce YAŞAM

Çifteler Belediye Başkanı Zehra Konakcı, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı.

1 ay önce GÜNDEM

Belediye-İş Sendikası Eskişehir Şube Başkanı Kemal Azak, Genel-İş Sendikası'nın yaptığı basın açıklaması üzerinden bu sendikaya sert eleştirilerde bulundu.

1 ay önce YAŞAM

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi, 1 Eylül Pazar günü yapılacak olan KPSS Ön Lisans Sınavı nedeniyle otobüs seferlerinde düzenlemeye gitti.

1 ay önce YAŞAM

Eskişehir Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Nadir Küpeli, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

1 ay önce EĞİTİM

Eskişehir İl Tarım ve Orman Müdürlüğü Kütahya Yolu Hizmet Binası toplantı salonunda 27 Ağustos 2024 Salı günü İl Tarım ve Orman Müdür Yardımcısı Kemal Çevik başkanlığında, yeni yayımlanan 2024 yılı Hayvan Hastalıkları ile Mücadele ve Hayvan Hareketleri Kontrolü Genelgesi hakkında bilgilendirme toplantısı düzenlendi.

1 ay önce YAŞAM

Eskişehir'de ayakkabı esnafı Yakup Güçlü, düğün sezonunun devam etmesine rağmen damatlık ayakkabı satışlarının artmadığını dile getirdi.

1 ay önce YAŞAM

Odunpazarı Belediyesi tarafından Engelsiz Kültür Merkezi’nde düzenlenen yaz okulu, görkemli bir kapanış etkinliği ile sona erdi. Program boyunca birçok farklı aktiviteyle özel gereksinimli bireylerin dolu dolu bir yaz geçirmesini sağlayan Yaz Okulu'nun kapanışında, hem öğrenciler hem de aileleri büyük bir coşku yaşadı.

1 ay önce GÜNDEM

Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, 30 Ağustos Zafer Bayramı nedeniyle bir mesaj yayınladı.

1 ay önce YAŞAM

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi ESKİ Genel Müdürlüğü, 29 Ağustos Perşembe günü (bugün) Eskişehir'in bazı bölgelerinde su kesintisinin yaşanacağını duyurdu.