1 ay önce GÜNDEM

Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç, Tepebaşı Belediyesi’nin tarım politikalarını CHP Belediye Gazetesi’nin ağustos sayısına anlattı.

1 ay önce GÜNDEM

Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, Odunpazarı Belediyesi’nin tarım politikalarını CHP Belediye Gazetesi’nin ağustos ayı sayısına anlattı.

1 ay önce ASAYİŞ

Eskişehir’de uyuşturucu madde ticareti yaptığından şüphelenilen şahsın evinde jandarma tarafından yapılan aramalarda farklı miktar ve türde uyuşturucu madde ile sahte polis kimlikleri ele geçirildi.

1 ay önce EKONOMİ

Ağustos olağan meclis toplantısında konuşan Güler, enflasyonla mücadele için üretim ve işletme giderlerini artıracak zamlardan kaçınılması gerektiğinin altını çizdi.

1 ay önce SAĞLIK

Böcek ısırmalarının yaz aylarında arttığını aktaran Özel Ümit Batıkent Hastanesi Acil Uzmanı Dr. Ünal Tetik, bu tür durumlarda yapılması gerekenleri anlattı.

1 ay önce YAŞAM

Eskişehir'de oyuncak satan esnaf Yahya Enes Kaya, çocukların oyuncaklara ilgisinin azaldığını ve telefonla oynamayı tercih ettiklerini belirtti.

1 ay önce İLÇELER

Eskişehir’in Çifteler ilçesinin kırsal Hayriye Mahallesinde öğle saatlerinden sonra dolu yağışı etkili oldu.

1 ay önce YAŞAM

Elektrik dağıtım şirketi OEDAŞ, uluslararası arenada iş dünyasının en prestijli ödüllerinden biri olarak kabul edilen Stevie International Business Awards’ta (Stevie Uluslararası İş Ödülleri) ‘Müşteri Memnuniyetinde Başarı’ kategorisinde ödüle layık görüldü.

1 ay önce İLÇELER

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (ESKİ), Günyüzü ilçesinde planlı bir su kesintisi olacağını duyurdu.

1 ay önce GÜNDEM

OEDAŞ Osmangazi Elektrik Dağıtım A.Ş., 28 Ağustos Çarşamba günü (bugün) Eskişehir'in hangi bölgelerinde elektrik kesintisi yapılacağını duyurdu.