1 ay önce SPOR

Tepebaşı Belediyesi tarafından düzenlenen su jimnastiği kursunun yaz dönemi kapanışı muhteşem gösteriyle gerçekleşti.

1 ay önce EĞİTİM

Tepebaşı Belediyesi tarafından üniversite eğitimi için Eskişehir’i tercih eden öğrenciler için 19 Mayıs Gençlik Merkezi önüne tanıtım standı açıldı. Açılan stantta öğrencilere Tepebaşı Belediyesi’nin gençlere yönelik verdiği hizmetler ve geçen eğitim öğretim yılında açılan kız misafirhanesi hakkında bilgi veriliyor.

1 ay önce GÜNDEM

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi’nin yollardaki gece mesaisi 2024-2025 eğitim öğretim yılı öncesi 26 Ağustos’ta tamamlanacak. Başkan Ayşe Ünlüce, “Gece çalışmalarımızdan çok olumlu dönüşler aldık. Hemşehrilerimizin yaşamını her alanda kolaylaştıracak uygulamalara devam edeceğiz.” dedi.

1 ay önce GÜNDEM

Türkiye Kent Konseyleri Birliği Başkanı Sedat Köse ve yürütme kurulu üyeleri, Eskişehir Kent Konseyi Başkanı Ahmet Kapanoğlu ile birlikte Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Ayşe Ünlüce'yi makamında ziyaret etti.

1 ay önce SPOR

“ETi Lifalif 5. Uluslararası Eskişehir Yarı Maratonu ve Spor Festivali” bu yıl büyük bir heyecana sahne oldu. Binlerce yerli ve yabancı sporcunun Eskişehir’in Cadde ve sokaklarını keşfettiği yarışta, madalya mücadelesinin yanı sıra ortaya renkli görüntüler de çıktı. Yarı maraton heyecanının startını Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Ayşe Ünlüce verdi.

1 ay önce SPOR

Eskişehir'in TFF 3. Lig temsilcisi Anadolu Üniversitesi SK, 2. etap kamp programı kapsamında 2 antrenman maçı oynayacak.

1 ay önce POLİTİKA

Cumhuriyet Halk Partisi Eskişehir İl Başkanı Talat Yalaz, partisinin haftalık pazar toplantısında önemli açıklamalara imza attı.

1 ay önce EKONOMİ

ESGİAD Başkan Vekili Kerem Toparlar, ülkemizdeki ekonomik gelişmelere dair açıklamalarda bulundu. İşsizlik verilerine dikkat edilmeli diyen Toparlar, konkordato alacaklı fonu ile alacaklının korunması gerektiğine dikkat çekti.

1 ay önce ASAYİŞ

Eskişehir’de otomobilin şarampole yuvarlandığı kazada 2 kişi yaralandı. Yaralılara, bölgeden geçen düğün konvoyunda bulunan vatandaşlar yardım etti.

1 ay önce SPOR

Eskişehirspor Taraftarlar Birliği Başkanı ve NEFER tribün grubu lideri Murat Diri Eskişehirspor tribünlerine veda etti.