2 ay önce YAŞAM

Tepebaşı Belediyesi’nin yerel üretime ve kadınlara verdiği destekler doğrultusunda hizmete sunulan Kadın Üretici Ürün Satış Noktası hizmete devam ediyor. Satış noktası ile kadınların göz nuru ile ürettiği el işi ürünler de beğeniye sunuluyor.

2 ay önce EĞİTİM

Anadolu Üniversitesinde 2024-2025 Öğretim yılı İkinci Üniversite internet başvuru ve kayıt işlemleri 16 Temmuz Salı günü başladı ve 18 Ekim Cuma günü sona erecek.

2 ay önce GÜNDEM

CHP Milletvekili Utku Çakırözer, Eskişehir’de sebze üreticileriyle bir araya gelerek, tarlada üreticilerin sıkıntılarını dinledi.

2 ay önce POLİTİKA

Geçtiğimiz günlerde Türkiye Belediyeler Birliği’nin encümen üyeliğine seçilen Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Ayşe Ünlüce, önümüzdeki dönemde Avrupa Konseyi Yerel ve Bölgesel Yönetimler Türkiye delegasyonunda yer alacak ve kongre üyesi olarak görev yapacak.

2 ay önce GÜNDEM

Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç, Türkiye Emekliler Derneği Eskişehir Şube Başkanı Muhsin Dilbaz ile bir araya geldi.

2 ay önce ASAYİŞ

Eskişehir'de bir inşaatta görevli gece bekçisini silahla yaraladıktan sonra kendisini eve kapatarak havaya ateş eden ve polis ekipleriyle yaşadığı silahlı çatışma ve kovalamaca sonucunda yakalanan şüpheli çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

2 ay önce SPOR

Eskişehir’de bu yıl 24-25 Ağustos tarihlerinde düzenlenecek olan “ETİ Lifalif 5. Uluslararası Eskişehir Yarı Maratonu ve Spor Festivali” binlerce yerli ve yabancı sporcuyu buluşturacak. Eskişehir’in uluslararası tanıtımına büyük katkı sürecek dev organizasyon 2 gün sürecek.

2 ay önce SPOR

Odunpazarı Belediyesi, 2024 Yaz Spor Okulu çalışmaları sona erdi. Odunpazarı Belediyesi Yaz Spor Okulları kapanış töreni Kanlıkavak parkında gerçekleştirildi.

2 ay önce YAŞAM

Eskişehir'de güzellik eğitmeni olan Aylin Muradova, amatör cilt bakımı işlemlerinin tehlikelerinden bahsederek önerilerde bulundu.

2 ay önce ASAYİŞ

Eskişehir'de, iddiaya göre oturduğu sitede komşusu emekli polis memuru tarafından sopayla dövülüp boğazı sıkılan 54 yaşındaki Bahar Ganız şikayetçi olduktan sonra koruma talebinde bulundu.