2 ay önce EĞİTİM

Tepebaşı Belediyesi’nin Engelliler Montaj Atölyelerinde eğitim gören bireyler, üretmeyi öğrenerek iş gücüne katılırken başarmanın da mutluluğunu yaşıyor.

2 ay önce ASAYİŞ

Eskişehir'de 2 iş adamının silahlı saldırıya uğrayarak yaralanması olayıyla ilgili görülen duruşmada tutuklu 3 sanık hakkında tahliye kararı verilirken, duruşma ileri bir tarihe ertelendi.

2 ay önce GÜNDEM

ETİ Maden'in Alpagut - Atalan'a yapmak istediği siyanürlü altın madeni tanıtım toplantısı, Alpagut meydanında olaylı başladı olaylı bitti.

2 ay önce SPOR

Tepebaşı Belediyesi tarafından Yunus Emre Spor Tesisleri’nde düzenlenen yaz kursları devam ediyor. Ücretsiz olarak gerçekleştirilen voleybol eğitimlerine katılan çocuklar sağlık ile spor yapıyor.

2 ay önce YAŞAM

Eskişehir'de Haadi Mousavi'nin, her yıl ağustos ayında gerçekleşen Perseid meteor yağmuru ile ilgili çektiği fotoğraflar görenleri büyüledi.

2 ay önce EĞİTİM

Eskişehir Teknik Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Elektrik ve Elektronik Mühendisliği Bölümü, Malzeme Bilimi ve Mühendisliği Bölümü iş birliği ile Özel EOSB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğretmenleri tarafından Türkiye’de ilk olan bir test cihazı üretildi. Belirli basınç ve frekanslarda ne kadar enerji üretildiğini ölçmeye yarayan test cihazı düzenlenen törenle Eskişehir Teknik Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Elektronik ve Elektronik Mühendisliği Bölümüne teslim edildi.

2 ay önce YAŞAM

Eskişehir'de 15 yıl önce kurulan Mustafa Abdülcemil Kırımoğlu Kırım Tatar Müzesine gelen ziyaretçilere Kırım Tatar kültürü tanıtılıyor.

2 ay önce YAŞAM

Eskişehir'de 4 metrelik çukura düşen yavru köpek AFAD ve itfaiye ekiplerince kurtarıldı.

2 ay önce SPOR

Odunpazarı Belediyesi’nin Yaz Spor Okullarında jimnastik en çok ilgi gösterilen branşların başında geliyor. Jimnastik Yaz Spor Okuluna akın eden çocuklar, hem eğleniyor hem deöğreniyor.

2 ay önce ASAYİŞ

Eskişehir’de Arda K.’nın 5 kişiyi bıçakladığı park ve çay bahçesinde insan yoğunluğu azalırken, parka gidenler ise tedirginlik yaşıyor.