2 ay önce YAŞAM

Eskişehir'in hayat damarlarından biri olan Alpagut - Atalan bölgesine siyanürlü altın ve gümüş madeni ocağı açmak isteyen ETİ Bakır A.Ş. yarın bir tanıtım toplantısı düzenleyecek.

2 ay önce ASAYİŞ

Eskişehir'de bir çay bahçesindeki oturan vatandaşlara bıçakla saldıran ve 5 kişiyi yaralayan şahıs, Eskişehir Adliyesi'nde yapılan savcılık sorgusunun ardından tutuklama talebi ile Sulh Ceza Hakimliği'ne sevk edildi.

2 ay önce POLİTİKA

Zafer Partisi Genel Başkan Baş Danışmanı Oğuz Beki, dün Eskişehir'de yaşanan vahşi olayın failini Zafer Partisi ve Ümit Özdağ ile ilişkilendirmek isteyenlere sert çıktı.

2 ay önce YAŞAM

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürü Hikmet Çelik, iklim krizine karşı farkındalığı arttırmanın günümüzün en kritik gerekliliği olduğunu belirterek, “Bunun için akademik, kurumsal ve sosyal bağlamda bilgiyi arttırırken, politika, strateji ve eylemlere yol gösterecek muhtelif disiplinlerden farklı yaklaşımları bir araya getiren nitelikli çalışmalara ihtiyaç olduğu gerçeği göz ardı edilemez.” dedi.

2 ay önce GÜNDEM

Çifteler Belediye Başkanı Zehra Konakcı, Eskişehir Haber Ajansı'na (EHA) özel açıklamalarda bulundu.

2 ay önce ASAYİŞ

Eskişehir'de 5 vatandaşın bıçaklanarak yaralandığı olayı gerçekleştiren 18 yaşındaki saldırganın yeleğinde yer alan 'Kara Güneş' ve bıçağında bulunan 'Nazi' sembolü tartışma konusu oldu.

2 ay önce GÜNDEM

Eskişehir Organize Sanayi Bölgesi (EOSB) Yönetim Kurulu Başkanı Nadir Küpeli, Eskişehir Vali Yardımcılığı görevine atanan Yakup Güney’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

2 ay önce GÜNDEM

Seyitgazi Belediye Başkanı Uğur Tepe ve Seyitgazi ilçesinin mahalle muhtarları, Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Ayşe Ünlüce ile bir araya geldiler.

2 ay önce SPOR

Tepebaşı Belediyesi Yunus Emre Spor Tesisleri’nde bulunan jimnastik salonu, yaz dönemi kursları kapsamında çocukların yoğun ilgisini görüyor.

2 ay önce SPOR

Eskişehir Büyükşehir Gençlik ve Spor Kulübü kadın futbol takımının başarılı kalecisi Esra Yarım, Burdur’da düzenlenecek U17 Milli Takım Kampına davet edildi.