2 ay önce YAŞAM

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi, üreticiye destek olmaya devam ediyor. Çiftçilerin tarımda verimli ekim yapması için ücretsiz “Mobil Cihaz ile Toprak Analiz” hizmeti ilk olarak Mahmudiye ilçesinde başlıyor.

2 ay önce ASAYİŞ

Eskişehir'de bir çay bahçesindeki oturan vatandaşlara bıçakla saldıran ve 5 kişiyi yaralayan şahıs, geniş güvenlik tedbirleri altında polis özel harekat ekipleri eşliğinde adliyeye sevk edildi.

2 ay önce ASAYİŞ

Eskişehir Kanlıkavak parkında yapılan trafik denetimlerinde 5 sürücüye cezai işlem uygulandı.

2 ay önce ASAYİŞ

Eskişehir’de Doğu illerinden kaçak sigara temin ederek bunları satmak isteyen şahsın evinden 2 bin 669 paket çeşitli markalarda kaçak sigara ve 55,5 kilogram faturasız çay ele geçirildi.

2 ay önce EĞİTİM

Eskişehir Ahmet Sezer Ortaokulu, 2024 Liselere Geçiş Sistemi (LGS) sınav sonuçlarına göre büyük başarı elde etti, mezun öğrenciler önemli liselerde kendilerine yer buldu.

2 ay önce EĞİTİM

Eskişehir Bilim ve Sanat Merkezi'nden bir grup yönetici, öğretmen ve öğrenci, Bursa/Uludağ'da düzenlenen TÜBİTAK Gökyüzü Gözlem Etkinliği 'ne katıldı.

2 ay önce POLİTİKA

Eskişehir’de yaşanan saldırı hakkında, AK Parti Eskişehir Milletvekili Nebi Hatipoğlu:

2 ay önce SPOR

Geçen sezon Eskişehir Süper Amatör Ligi’ni namağlup şampiyon tamamlayarak bu sezon Eskişehir’imizi Bölgesel Amatör Lig’de temsil etme hakkı kazanan 2 Eylül Spor Kulübü, geleceğin futbolcularını yetiştirmek adına altyapı hamlesini yaptı.

2 ay önce ASAYİŞ

Eskişehir'de dün gerçekleşen ve 1'i ağır 5 kişinin yaralandığı olayla ilgili yayın yasağı getirildi.

2 ay önce EKONOMİ

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) tarafından yayınlanan verilere göre; Eskişehir'de 2024 Temmuz ayında konut satışı bir önceki yılın aynı dönemine göre yüzde 5,6 oranında arttı.