2 ay önce YAŞAM

Hobi bahçeleri ve tarım arazilerinin toplulaştırılmasını değerlendiren Tüketiciyi Destekleme Derneği (TÜKDES) Genel Merkez Onur Kurulu Üyesi Yusuf Sünbül, “Tarım arazilerinin toplulaştırılması için önlemler alınıp uygulamalar yapılırken hobi bahçeleri pıtrak gibi yaygınlaşmaktadır.” dedi.

2 ay önce ASAYİŞ

Eskişehir’de elektrikli bisikletin çarptığı ve hafif yaralanan bisikletli kadın hastaneye kaldırıldı.

2 ay önce EKONOMİ

Eskişehir Sanayi Odası (ESO) yenilenebilir enerji üretimi ve kullanımıyla YEK-G (Yenilenebilir Enerji Kaynak Garanti) Sertifikası aldı.

2 ay önce ASAYİŞ

Eskişehir'de 2 araca çarptıktan sonra kaçarken kaldırıma çıkan otomobilin 2.14 promil alkollü ve ehliyetsiz sürücüsü, kazadan sonra aracın başında alkol almaya devam etti.,

2 ay önce SPOR

Eskişehir Central Court organizasyonunda Odunpazarı Belediyesi ve Eskişehir Organize Sanayi Bölgesi’nin destekleriyle Bento Spor ev sahipliğinde düzenlenen Tenis Turnuvası lansman maçlarıyla başladı.

2 ay önce SPOR

Eskişehirspor son olarak Çorlu Spor 1947 ile şampiyonluk sevinci yaşayan 26 yaşındaki orta saha oyuncusu Gökhan Çamur ile anlaşmaya vardı.

2 ay önce EKONOMİ

Ticaret Bakanlığı tarafından açıklanan ihracat rakamlarını değerlendiren Eskişehir Sanayi Odası Başkanı Celalettin Kesikbaş, Eskişehir’de faaliyet gösteren firmaların bir önceki aya göre yüzde 26,4 artış sağlayarak Temmuz ayında 366 milyon dolar ihracat yaptığını söyledi.

2 ay önce EKONOMİ

Eskişehir Organize Sanayi Bölgesi’nin (EOSB) gelecekteki hedeflerini belirleyen Yönetim Kurulu Başkanı Nadir Küpeli, kentin ekonomik vizyonunu yüksek teknoloji ve katma değeri yüksek ürünler üzerine inşa ettiklerini vurguladı.

2 ay önce SAĞLIK

Tepebaşı Belediyesi’nin koruyucu hekimlik çalışmalarının en başarılı örneklerinden biri olan Çocuk Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği, Yeşiltepe Yaşam Merkezi’nde hizmet vermeye devam ederken, merkezden yararlanan çocuk sayısı 78 bini aştı.

2 ay önce GÜNDEM

Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Ayşe Ünlüce, yerel seçim öncesi verdiği sözleri tutmaya devam ediyor.