2 ay önce ASAYİŞ

Eskişehir’de jandarma ekipler, şehir dışından getirilen 640 paket kaçak sigara ele geçirildi.

2 ay önce YAŞAM

Eskişehir Odunpazarı ilçesi Karamustafaoğlu Mahallesi halkı, büyük ve küçükbaş hayvanların gübrelerinden faydalanarak biyogaz tesisi kurmak için destek bekliyor. Muhtar Selahattin Kara, gerekli başvuruyu yaparak talebin takipçisi olacaklarını anlattı.

2 ay önce YAŞAM

Eskişehir'de önceki yıl evinden 50 ton çöp çıkarılan engelli vatandaş yeniden sokakta bulduğu malzemeleri biriktirmeye başladı. Oluşan kötü koku nedeniyle vatandaşların yetkililerden yardım istemesi üzerine harekete geçen Odunpazarı Belediyesi ekipleri, yaklaşık 30 ton daha atık çıkarttığı evi temizledi.

2 ay önce ASAYİŞ

Eskişehir'de çay bahçesinde oturan vatandaşlara yönelik gerçekleşen bıçaklı saldırıyla ilgili Eskişehir Valiliği açıklama yaptı.

2 ay önce ASAYİŞ

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Eskişehir'de Tepebaşı Rauf Orbay Caddesi, Şehit Rüstem Demirbaş Parkı çay bahçesinde kesici aletle N.Ö, T.A., C.Ö., C.A. ve M.K. isimli 5 kişiye rastgele saldırarak yaralayan A.K. isimli şüphelinin yakalanarak gözaltına alındığını bildirdi.

2 ay önce ASAYİŞ

Eskişehir’de oynadığı savaş oyununun etkisi altına girerek bıçak ve balta ile saldırdığı 5 vatandaşı yaralayan 18 yaşındaki genç, polis ekiplerince yakalanarak gözaltına alındı.

2 ay önce SPOR

Eskişehirspor 2024-2025 futbol sezonunu bugün yaptığı ilk antrenman ile açıyor. Antrenman öncesinde Eskişehirspor'un yeni teknik direktörü Ergun Ortakcı bir basın toplantısı düzenledi.

2 ay önce GÜNDEM

Eskişehir gündeminin ve şehrin nabzının tutulduğu Yakın Plan'da haftanın konuları: Nebi Hatipoğlu ve Fatih Dönmez'in Açıklamaları- Albayrak - Yalaz Atışmaları - Hatipoğlu ve Kurt'un Eskişehirspor Tartışması. Herkese keyifli seyirler

2 ay önce SAĞLIK

Tepebaşı Belediyesi'nin koruyucu hekimlik çalışmalarının en başarılı örneklerinden biri olan Çocuk Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği, Yeşiltepe Yaşam Merkezi'nde hizmet vermeye devam ederken, merkezden yararlanan çocuk sayısı 78 bini aştı.

2 ay önce YAŞAM

Vigo, restoranlar için kolaylık sağlayacak havuz kurye modeline Eskişehir’de başladı.