2 ay önce YAŞAM

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Es Çocuk Evi’nde eğitim gören minikler, dönem sonu pikniğinde bir araya geldiler. Birbirinden farklı oyunlar oynayan çocuklar gün boyu çeşitli etkinliklerle gönüllerince eğlendiler.

2 ay önce ASAYİŞ

Eskişehir'de polis ve jandarma ekipleri tarafından gerçekleştirilen uyuşturucu operasyonlarında 37 şahsa işlem yapılıp 6 şüpheli tutuklanırken, çok sayıda madde ele geçirildi.

2 ay önce ASAYİŞ

Eskişehir’de polis ekiplerince saat 21.00 ile 02.15 arasında yapılan çalışmalarda 109 şahıs sorgulandı.

2 ay önce ASAYİŞ

Eskişehir'de polis ve jandarma ekiplerince 1 hafta içerisinde gerçekleştirilen trafik denetimleri sonucunda 23 bin 369 araç ve sürücü kontrol edilirken, 4 bin 239 adet trafik cezası kesildi.

2 ay önce SAĞLIK

Özel Ümit Batıkent Hastanesi Acil Servis Uzmanı Dr. Ünal Tetik, boğulma vakalarında uygulanacak ilk yardım yöntemine ilişkin bilgi verdi.

2 ay önce YAŞAM
2 ay önce POLİTİKA

AK Parti Odunpazarı ve Tepebaşı ilçelerinde yönetim kurulu listeleri belli oldu. 55’er kişiden oluşan yeni listelerde şu isimler yer aldı...

2 ay önce SAĞLIK

Yeterli sıvı alınmadığında pek çok sağlık sorunuyla karşılaşılabileceğini belirten Üroloji Uzmanı Dr. Münir Ali Bilgehan, “Günde 2-3 litre su için, yanınızda su şişesi taşıyın. Kafein içeren içecekler yerine bitki çayı veya maden suyu için.” dedi.

2 ay önce SAĞLIK

Uyku hastalıklarının genetik olarak aileden bireylere taşınabildiğini belirten Eskişehir Şehir Hastanesi Kulak Burun Boğaz Uzmanı ve Uyku Merkezi Sorumlusu Prof. Dr. Vural Fidan, “Uyku problemlerinin genetik geçişli olarak sonraki nesilde veya kan bağı olan kişilerde yaşanma ihtimali çok yüksektir.” dedi.

2 ay önce EKONOMİ

Ticaret Bakanlığı, 2024 yılı temmuz ayında geçen yılın aynı ayına göre faaliyet illeri bazında ihracatta en fazla artışta Eskişehir'in 76 milyon dolarlık artışla beşinci il konumunda olduğu bilgisini paylaştı.