2 ay önce YAŞAM

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi, halk sağlığına yönelik yürüttüğü çalışmalar kapsamında haşereyle mücadeleye kent merkezi ve 12 kırsal ilçede kesmeden devam ediyor.

2 ay önce SAĞLIK

Hava sıcaklıkları nedeniyle oluşan hararet ve serinlemek için kullanılan klimanın vücutta meydana getirdiği ağrıya karşı iyi geldiğine inanılan ahududu, yaban mersini, keçiboynuzu ve karadut özleri ile yapılan bitkisel karışıma yoğun ilgi gösteren vatandaşlar aktar esnafının işini arttırdı.

2 ay önce SPOR

Odunpazarı Belediyesi'nin Spor Yaz Okulları, minik futbolculara unutulmaz bir deneyim yaşattı. Futbol branşında eğitim gören genç yetenekler, Eskişehirspor Tesisleri'ni ziyaret ederek hem keyifli anlar yaşadılar hem de futbol heyecanını yakından hissettiler.

2 ay önce YAŞAM

Tepebaşı Belediyesi Metin Özöğüt Yaşam Merkezi, deneyimli vatandaşlara sağlık ve huzur içinde sıcak bir yuva olmaya devam ediyor.

2 ay önce EĞİTİM

Tepebaşı Belediyesi 29 Ekim Gençlik Merkezi’nde, yaz dönemi eğitimleri sürüyor. 22 farklı branşta ücretsiz olarak gerçekleştirilen eğitimlerden olan işaret dili kursuna katılan öğrenciler, temel seviye işaret dilini öğreniyor.

2 ay önce POLİTİKA

Cumhuriyet Halk Partisi Eskişehir Milletvekili Dr. Jale Nur Süllü, Türkiye Emekliler Derneği Eskişehir Şubesi Başkanlığına yeni seçilen Muhsin Dilbaz ve yönetimine hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

2 ay önce YAŞAM

Eskişehir'in de içinde bulunduğu bölge genelinde hava sıcaklığının 1 ila 3 derece artması bekleniyor.

2 ay önce YAŞAM

Yeni yayınlanan Cumhurbaşkanlığı kararnamesi ile Erzincan İl Müftüsü Muharrem Gül, Eskişehir İl Müftülüğü görevine getirildi.

2 ay önce EKONOMİ

Eskişehirli sebze üreticileri, toplam 22 ton dereotu ve maydanozu Romanya ve Ukrayna'ya ihraç etmenin mutluluğunu yaşadı.

2 ay önce EKONOMİ

İl Tarım ve Orman Müdürlüğü tarafından destekleme ödemesi kapsamında 8 milyon 540 bin 13 lira tarımsal destekleme ödemesi üreticinin hesabına aktarılacak.