2 ay önce SPOR

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi, Paris 2024 Olimpiyat Oyunlarında A Milli Kadın Voleybol takımımızın İtalya maçını Kanlıkavak Parkı’nda kurduğu dev ekranda yayınladı.

2 ay önce EKONOMİ

Eskişehir'de balıkçı esnafı İbrahim Önge, sezonunun bitmesinin ardından yazın gelmesiyle satışlarda düşüş yaşandığını belirtti.

2 ay önce POLİTİKA

Sivrihisar eski Belediye Başkanı Hamid Yüzügüllü, mevcut Sivrihisar Belediye Başkanı Habil Dökmeci'nin kendisi ve o dönemin Sivrihisar Belediyesi hakkındaki iddia ve ithamlarına belgelerle yanıt verdi.

2 ay önce YAŞAM

LÖSEV Kurban Bayramı’nda yapılan vekaleten kurban bağışlarını Türkiye genelinde 12 ay boyunca kayıtlı hastalarına et ve et ürünleri desteği olarak hız kesmeden ulaştırıyor.

2 ay önce YAŞAM

Eskişehir Türbeler Derneği, Gülpınar mahallesinde bulunan Kahveci Dede türbesinin bakım ve onarımı yaparak giriş kapısına büyük bir Türk bayrağı dikti.

2 ay önce ASAYİŞ

Eskişehir'de, felçli eşi için oturduğu sokağı ağaç ve çiçeklerle donatan Memduh Çetin'in düzenlediği alan iki kadın tarafından dağıtılırken o anlar cep telefonu ile kaydedildi.

2 ay önce YAŞAM

Eskişehir'de umre ve hac fiyatlarının artması sonucu vatandaşların talebi azaldı. Kişi başı umre fiyatının 45 bin, hac fiyatının ise 250 bin liradan başladığını belirten bir umre turu firması çalışanı Musa Sinek, bu yıl talepte azalma olduğunu dile getirdi.

2 ay önce ASAYİŞ

Eskişehir'in Günyüzü ilçesinde polis ekipleri tarafından yapılan çalışma sonucunda 4 çalıntı motosiklet ele geçirildi.

2 ay önce ASAYİŞ

Eskişehir’de trafik ışıklarında duran araca çarpmamak için manevra yapan otomobil tamircilerin bulunduğu alana dalıp araca çarptı. Yaklaşık 5 dakika önce olay yerinde sohbet eden vatandaşlar ise kazayı ucuz atlattı.

2 ay önce ASAYİŞ

Eskişehir’de polis ekiplerince Kur’an kurslarında eğitim gören 150 çocuğa bilgilendirme yapıldı.