2 ay önce YAŞAM

Eskişehir'de gençlerin dijital dünyayla kurduğu ilişki, İl Müftülüğü tarafından düzenlenen seminerlerde ele alındı.

2 ay önce ASAYİŞ

Eskişehir’de polis ekiplerince Kanlıkavak parkında yapılan trafik denetimlerinde 35 araç ve sürücüsüne işlem uygulandı.

2 ay önce SPOR

Futbol Arena dijital futbol içerik platformu tarafından yapılan araştırmada Eskişehirspor, İstanbul takımları Fenerbahçe, Beşiktaş ve Galatasaray’a karşı futbol futbol tarihinde en başarılı olmuş 2. Takım oldu.

2 ay önce YAŞAM

Eskişehir’de sulama kanalına düşen çocuğu kurtardıktan sonra akıntıya kapılarak hayatını kaybeden İrfan Bağrıaçık’ın ailesi, olayın meydana geldiği yerde eylem yaparak, kanalın üstünün kapatılmasını istedi.

2 ay önce EĞİTİM

Eskişehir İl Tarım ve Orman Müdürlüğü stajyer öğrencilere kariyer ve mesleki konularda eğitim verdi.

2 ay önce ASAYİŞ

Eskişehir’de 21 yaşındaki Ayşenur Çolakoğlu’nu 4 kurşunla öldüren Hasan F. hakkında iyi hal indirimiyle verilen müebbet hapis cezası için İstinaf Mahkemesi’ne yapılan itiraz başvurusu reddedildi. Ayşenur Çolakoğlu’nun babası Mesut Çolakoğlu, “Avukatımızla birlikte karar hakkında Yargıtay’a itiraz dilekçesi vereceğiz.” dedi.

2 ay önce GÜNDEM

Çifteler Belediye Başkanı Zehra Konakcı, son dönemde şehir gündeminden düşmeyen "Sakaryabaşı Su Krizi" ile ilgili bir açıklamaya imza attı.

2 ay önce EĞİTİM

Odunpazarı Belediyesi, Yaz Spor Okulları çerçevesinde Hasan Polatkan Kültür Merkezi'nde 'Spor yaralanmaları ve sakatlıklar' ile 'Sporcu beslenmesi' konularının ele alındığı teorik eğitim semineri düzenledi.

2 ay önce YAŞAM

Tepebaşı Belediyesi Dil ve Konuşma Terapisi Merkezi Yeşiltepe Yaşam Merkezi’nde çalışmalarına devam ediyor. Açıldığı günden bugüne kadar merkezden 627 kişi hizmet aldı.

2 ay önce YAŞAM

Tepebaşı Belediyesi’nin yerel üretime ve kadınlara verdiği destekler doğrultusunda hizmete sunduğu Kadın Üretici Ürün Satış Noktası, vatandaşlardan yoğun ilgi görmeye devam ediyor.