2 ay önce ASAYİŞ

Eskişehir’den Bursa’nın Gemlik İlçesi’ne giden ve dorsesinde 86 tonluk rüzgar türbini gövdesi taşıyan tır, arıza yaptı.

2 ay önce GÜNDEM

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi’nin gece mesaisi kapsamında Eğitimciler Caddesi’nde 09-13 Ağustos tarihlerinde 20.00 ile 07.00 saatleri arasında 5 gece asfalt onarım ve yenileme çalışmaları yapılacak.

2 ay önce EĞİTİM

Türkiye Bilimler Akademisi (TÜBA) Başkanı Prof. Dr. Muzaffer Şeker, Anadolu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fuat Erdal’ı makamında ziyaret etti.

2 ay önce İLÇELER

İnönü Belediye Başkanı Serhat Hamamcı, Mahalle Buluşmaları programı kapsamında Çarşı Mahalle sakinleri ile bir araya geldi.

2 ay önce POLİTİKA

İYİ Parti Kadın ve Aile Politikaları Başkanı Leyla Çam'dan Eskişehir Büyükşehir Belediyesi'nin "hijyenik ped" projesine destek açıklaması geldi.

2 ay önce YAŞAM

Eskişehir İl Tarım ve Orman Müdürlüğü tarafından 6 ilçede uygulanan ‘Eskişehir'in Altı İlçesinde Ayçiçek Üretimini Arttırıyoruz Projesi' kapsamında ekimi yapılan yağlık ayçiçeklerinin saha kontrolleri yapıldı. Yetiştirilen yağlık ayçiçeklerinden çok yüksek verim bekleniyor.

2 ay önce ASAYİŞ

Eskişehir’de polis ekiplerince yapılan çalışmalar neticesinde 9 adet ruhsatsız tabanca ele geçirilirken 13 şüpheli hakkında işlem yapıldı.

2 ay önce POLİTİKA

Cumhuriyet Halk Partisi'nin 81 ildeki İl Gençlik Kolları başkanları ortak bir suç duyurusu eyleminde bulundu. Instagram'ın Türkiye'de yasaklanmasına yönelik bu suç duyurusu ortak bir basın açıklaması ile kamuoyuna duyuruldu.

2 ay önce GÜNDEM

Cumhuriyet Halk Partisi Eskişehir İl Başkanı Talat Yalaz, CHP Kadın Kolları İl Başkanı Sibel Yeşildal ve beraberindeki heyet Eskişehir Haber Ajansı'na ziyarette bulundu.

2 ay önce ASAYİŞ

Eskişehir'de sulama kanalına düşen 9 yaşındaki çocuğu kurtardıktan sonra akıntıya kapılarak hayatını kaybeden 4 çocuk babası 56 yaşındaki İrfan Bağrıaçık, son yolculuğuna uğurlandı.