2 ay önce YAŞAM

Eskişehir Kanlıkavak Parkı'nda bulunan eski köprü, çevrede yaşayan vatandaşları endişelendiriyor. Köprüden geçerken korktuklarını belirten vatandaşlar, gerekli mercilerin konuyla bir an önce ilgilenmesini istiyor.

2 ay önce ASAYİŞ

Odunpazarı Belediyesi Zabıta Müdürlüğü’ne ait araçların lastiklerini kestiği iddiası ile Eskişehir Emniyetinin yürüttüğü soruşturma kapsamında gözaltına alınan yabancı uyruklu zanlı, çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

2 ay önce EKONOMİ

Eskişehir Ticaret Odası tarafından her ay düzenli olarak hazırlanan, ETO üyeleri ve kamuoyuyla paylaşılan Eskişehir Ekonomik Göstergeler Raporu’nun Temmuz sayısı yayınlandı.

2 ay önce SAĞLIK

Eskişehir İl Sağlık Müdürlüğü olarak Eskişehir Şehir Hastanesinde başlatılan Kan Bağışı Kampanyası'na İl Sağlık Müdürü Doç. Dr. Yaşar Bildirici de katıldı.

2 ay önce YAŞAM

Eskişehir'de esnaf Selin Özergen, diğer dönemlere göre bu düğün sezonunun daha hareketli olduğunu, gelinliklerde özel modellere olan rağbetin arttığını ifade etti.

2 ay önce EĞİTİM

Tepebaşı Belediyesi 29 Ekim Gençlik Merkezi’nde, yaz dönemi eğitimleri sürüyor. 22 farklı branşta ücretsiz olarak gerçekleştirilen eğitimlerden olan diksiyon kursuna katılan öğrenciler, anlamlı, etkili ve tonlamaları doğru bir konuşma yapabilme teknik ve uygulamalarını öğreniyor.

2 ay önce SAĞLIK

İngiltere'deki inşaatta ağır çuval kaldırdığı için fıtık olan ve geçirdiği operasyon sonrasında bacaklarındaki güç kaybı yaşayan 35 yaşındaki Bohdan Ivasıuk, Eskişehir Fizyomer Terapia Estetica Denta Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Tıp Merkezi'ndeki tedavisi sonucu ilk adımlarını atmaya başladı.

2 ay önce YAŞAM

ESÇEVDER Yönetim Kurulu Üyesi Nursel Şurabatır, dernek adına Alpagut ve Atalan’a yapılmak istenen altın gümüş madeninin tehlikelerinden bahsettiği bir açıklama yaptı.

2 ay önce ASAYİŞ

Eskişehir'de sulama kanalına düşen 9 yaşındaki çocuğu kurtardıktan sonra akıntıya kapılan 56 yaşındaki İrfan Bağrıaçık'ın cansız bedenine ulaşıldı. Bağrıaçık'ın suya düşen çocuğu kurtarmadan önceki son anları bir vatandaş tarafından cep telefonu kamerasıyla kaydedildi.

2 ay önce İLÇELER

İnönü Belediyesi yaz aylarında ilçenin çeşitli noktalarında kapsamlı projeler yürütüyor.