2 ay önce EĞİTİM

Avrupa Birliği ülkeleri dışındaki ülkelerle öğrenci ve personel hareketliliği imkanını sunan “Erasmus+ KA171 Programı” kapsamında Anadolu Üniversitesi Uluslararası İlişkiler Birimi, Türkiye Ulusal Ajansına başvuruda bulundu.

2 ay önce YAŞAM

Eskişehir’de İl Tarım ve Orman Müdürlüğü’ne bağlı ekipler tarafından ‘Bitki Pasaportu Sistemi ve Operatörlerin Kayıt Altına Alınması Hakkında Yönetmelik’ çerçevesinde gerçekleştirilen bitki sağlığı kontrolleri devam ediyor.

2 ay önce SAĞLIK

Tepebaşı Belediyesi, Melih Savaş Yaşam Köyü’nde hizmet veren Alzheimer Konukevi ile Alzheimer hastalığıyla mücadele eden vatandaşları ve ailelerini yalnız bırakmıyor. Merkezden bugüne kadar 334 Alzheimer hastası yararlandı.

2 ay önce YAŞAM

Tepebaşı Belediyesi’nin 29 farklı merkezde ve 13 branşta çocuklara yönelik gerçekleştirdiği yaz dönemi çocuk kurslarına katılan öğrenciler yaz tatillerini verimli geçiriyor.

2 ay önce SPOR

Odunpazarı Belediyesi, sağlıklı ve kaliteli bir yaşam için parklarda spor etkinlikleri düzenliyor.

2 ay önce YAŞAM

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi, ayda bir defa ücretsiz Hijyenik Ped desteği uygulaması başlattı. Destekten faydalanmak isteyen kadınlar, pedlerini Büyükşehir Belediyesi Kadın Danışma ve Dayanışma Merkezi'nden ücretsiz alabilecek.

2 ay önce SPOR

Eskişehirspor altyapısında yetişen ve 3 sezon Eskişehirspor A takımında forma giyen Arda Okumuş, yuvasında kalmayı tercih etti.

2 ay önce YAŞAM

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Çocuk Hakları Birimi, Japonya'da barışın simgesi Sadako Sasaki anısına, ünlü Origami sanatçısı Gökçen Atamgüç’ün eğitmenliğinde düzenlediği “Turna Kuşları Barış İçin Uçuyor” etkinliğiyle çocuklara özel bir gün yaşattı.

2 ay önce YAŞAM

Çankaya Mahallesi, geçtiğimiz hafta sonu Odunpazarı Kent Konseyi Çankaya Mahalle Meclisi'nin "Minderini kap gel ,komşunu da al ,sende bize katıl" sloganıyla düzenlediği mahalle şenliği ile renklendi. Mahalle sakinlerinin yoğun ilgi gösterdiği etkinlikte, keyifli anlar yaşandı.

2 ay önce EĞİTİM

Anadolu Üniversitesinin sınavsız İkinci Üniversite kayıtları devam ediyor.