2 ay önce ASAYİŞ

Eskişehir Çifteler ilçesinde meydana gelen motosiklet hırsızlığı ile ilgili şüpheli şahıslar yakalandı ve çalıntı araç bulunup sahibine teslim edildi.

2 ay önce ASAYİŞ

Eskişehir’de Ankara istikametinde ilerleyen otomobilin şerit değiştirirken çarptığı cip karşı şeride geçip takla attı. Savrulan araç yan yatarak durabildi, kazada 3 kişi yaralandı.

2 ay önce POLİTİKA

CHP İl Başkanı Talat Yalaz, EBB'nin kadınlara aylık hijyenik ped desteğini eleştiren AK Parti Belediye Meclis Üyesi ve AK Parti Eskişehir İl Kadın Kolları Başkanı olan Özlem Ünalır'ı topa tuttu.

2 ay önce YAŞAM

Eskişehir'e çeyrek asırdır hizmet veren 25 metrelik üst geçidin yıkımına gece saatlerinde 50 kişilik ekiple devam edilirken, çalışmaların planlanan tarihten önce bitirilmesi öngörülüyor.

2 ay önce SPOR

Eskişehir Valisi Hüseyin Aksoy, son antrenmanını Eskişehir'de yapan ve Paris 2024 Olimpik ve Paralimpik Oyunları için 24 Ağustos tarihinde Paris'e gidecek olan şampiyon Milli yüzücü Sümeyye Boyacı'yı ziyaret etti.

2 ay önce SAĞLIK

Çocuk Hastalıkları Uzmanı Dr. Fırat Beğde anne sütünün önemine değinerek, “Anne sütü her çocuğun hakkıdır. Her anne bebeğinin ayına, hastalıklarına, gelişimine göre süt üretir. Ek gıdalara erken başlamayın.” dedi.

2 ay önce EKONOMİ

Ziraat Bankası Genel Müdür Yardımcısı Ahmet Acar, Eskişehir Organize Sanayi Bölgesi (EOSB) Yönetim Kurulu Başkanı Nadir Küpeli'yi ziyaret etti. Ziyarette, sanayicilere sağlanan ihracat finansman destekleri ve krediye erişim konuları ele alındı.

2 ay önce ASAYİŞ

Eskişehir’de bir otomobilin çöp kamyonuna arkadan çarpması sonucunda meydana gelen zincirleme trafik kazasında 1'i ağır 3 kişi yaralandı, 4 araçta maddi hasar meydana geldi.

2 ay önce EĞİTİM

Eskişehir'de hırsızlık ve dolandırıcılık konuları ile ilgili vatandaşlar bilgilendiriliyor.

2 ay önce YAŞAM

Eskişehir'de kendi yaptığı örgülerle geçimini sağlayan, evden ve stantlardan satış yaparak kızlarını okuttuğunu söyleyen 54 yaşındaki Fadime Çalgı, hayalinin örgü kursu açmak olduğunu ifade etti.