2 ay önce EĞİTİM

Tepebaşı Belediyesi ve ILO ortaklığında düzenlenen ‘Geri Dönüşüm İşçileri İş Sağlığı Güvenliği' çalıştayının devamı niteliğinde gerçekleşen ‘Sıfır Atık Hedefinde Atık/Sokak Toplayıcılarının Kooperatifleşmesi ve Belediyelerin İş Birliği Alanları' çalıştayında Türkiye'ye örnek olan GESİKOOP anlatıldı.

2 ay önce EĞİTİM

İnönü Belediyesi ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü iş birliğiyle Şehit Ali İhsan Aydın ve Sabri Kahvecioğlu İlköğretim Okulları yenileniyor.

2 ay önce ASAYİŞ

Eskişehir Odunpazarı Belediyesi, zabıta ekiplerinin, önceki gün Huzur Mahallesi’nde yabancı uyruklu kişilere ait lokantanın mühürlenmesi sırasında sözlü saldırıya uğramasının ardından gece saatlerinde de kimliği belirsiz kişiler tarafından Odunpazarı Belediyesi’ne ait park halindeki araçların lastikleri kesildiğini açıkladı.

2 ay önce YAŞAM

Eskişehir'de şebeke suyu hattında meydana gelen patlaklar sebebi ile belediyeden yeterli ilgiyi göremeyen bazı mahalle sakinleri, kazma küreği eline alarak kendi imkanlarıyla çözüm aramaya başladı.

2 ay önce ASAYİŞ

Eskişehir'de boş arazide çıkan ot yangını itfaiye ekiplerinin çalışması sonucu kontrol altına alındı.

2 ay önce ASAYİŞ

Eskişehir'de kenevir bitkisi yetiştirdiği tespit edilen şahsın evine jandarma ekiplerince yapılan operasyonda, bir miktar uyuşturucu madde ele geçirildi.

2 ay önce SAĞLIK

Eskişehir’de hizmet veren 81 aile sağlığı merkezinde 7’den 70’e tüm vatandaşlar, geniş sağlık hizmetine ulaşma imkanı buluyor.

2 ay önce İLÇELER

Eskişehir İnönü Belediye Başkanı Serhat Hamamcı, ilçedeki çiftçilerin traktörlerini yıkamaları için Oklubalı Mahallesi’nde yeni bir traktör yıkama yeri kurulması için çalışmalar başlattı.

2 ay önce SAĞLIK

Evinde çıkan yangın sonrası vücudunda yüzde 40 oranında yanık oluşan üniversite öğrencisi Burak Öztürk'ün 23'üncü yaş günü, 7 aydır tedavisini yapan Eskişehir Şehir Hastanesi Yanık Merkezi'nde görevli sağlık çalışanlarınca kutlandı. Taburcu olan Öztürk, sağlık çalışmalarına yazdığı şiir ve hikâyeleri ise kitap haline getirecek.

2 ay önce ASAYİŞ

Eskişehir’de 1,42 promil alkollü olduğu belirlenen otomobil sürücüsü, virajı alamayarak otobüs durağına daldı.