2 ay önce ASAYİŞ

Eskişehir’de polis ve jandarma ekipleri tarafından yapılan çalışmalar neticesinde farklı sürelerde hapis cezası bulunan 60 kişi yakalandı.

2 ay önce ASAYİŞ

Eskişehir polis ekipleri, özellikle Porsuk Çayı ve kanallarda boğulma vakalarına karşı bilgilendirme çalışmaları yaptı.

2 ay önce TEKNOLOJİ

Eskişehir'de yaşayan 13 yaşındaki İhsan Uçar, evinde internet olmamasına rağmen uzaktan kumandalı oyuncaklarını yapıyor. Sosyal medyada zaman kaybetmek yerine yeni ürünler ortaya koymak istediğini belirten Uçar, “Sosyal medyada oynamak çekici gelmiyor, açıkçası bunlarla oynamak daha iyi hissettiriyor.” dedi.

2 ay önce YAŞAM

En büyük hobisi balık tutmak olan Eskişehirli Serdar Gülpunar'a, Alman arkadaşı tarafından el yapımı ahşaptan balık figürü hediye edildi.

2 ay önce EĞİTİM

Eskişehir Teknik Üniversitesi (ESTÜ)ve Tarım ve Orman Bakanlığı 5. Bölge Müdürlüğü arasında Eskişehir’deki kuş türleri ve özellikli alanların izlenmesine yönelik bir protokol imzalandı.

2 ay önce YAŞAM

Eskişehir’in de yer aldığı bölgenin bazı kesimleri için sağanak yağış uyarısı yapıldı.

2 ay önce YAŞAM

Eskişehir Valisi Hüseyin Aksoy, vatandaşların talep ve sorunlarını Halk Toplantısı'nda dinledi.

2 ay önce GÜNDEM

Eskişehir gündeminin ve şehrin nabzının tutulduğu Yakın Plan'da haftanın konuları: Özel'in Eskişehir Ziyareti- Instagram'ın Kapatılması- Başkan Ünlüce'nin Tweet'i - Eskişehirspor'un Yeni Formaları. Herkese keyifli seyirler

2 ay önce SPOR

Tepebaşı Belediyesi tarafından Eskişehir’de ilk defa açılacak Pickleball kursu için kayıt süreci başlıyor.

2 ay önce ASAYİŞ

Eskişehir’de polis ve jandarma ekiplerince son 1 haftada gerçekleştirilen trafik denetimlerinde 21 bin 938 araç ve sürücüsü kontrol edilirken, 6 bin 58 adet trafik cezası yazıldı.