2 ay önce SPOR

Temsilcimiz Eskişehirspor'un 2024-2025 sezonunda giyeceği formaların tanıtımı dün yapıldı. Hummel markalı tasarımlar çok beğenildi.

2 ay önce EĞİTİM

Tepebaşı Belediyesi tarafından hizmete açılan Bahriye Üçok Eğitim ve Gelişim Merkezi, öğrencilerin akademik ve sosyal gelişimini destekleyen programların yanı sıra Liselere Geçiş Sistemi’ne (LGS) hazırlanan 8. Sınıf öğrencileri için de destek eğitimleri sürüyor.

2 ay önce GÜNDEM

Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç, kardeş şehir Sinop Belediyesi öncülüğünde düzenlenen ‘Yerelden Genele Halk İktidarı’ konulu panele katıldı.

2 ay önce GÜNDEM

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi, 5-8 Ağustos tarihlerinde 20.00 ile 08.00 saatleri arasında 3 gece boyunca İsmet İnönü-2 Bulvarı’nda asfalt onarım ve yenileme çalışması yapılacağını duyurarak sürücüleri uyardı.

2 ay önce SPOR

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi’nin çocukların tatil dönemini spor yaparak geçirmesini sağladığı ve ücretsiz olarak düzenlediği “2024 Yaz Dönemi Çocuk Spor Eğitimi” düzenlenen muhteşem kapanış töreniyle tamamlandı.

2 ay önce EĞİTİM

Eskişehir sanayisinin geleceğini şekillendirecek nitelikli iş gücünün eğitim merkezi olan Özel EOSB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'ne 2024-2025 eğitim öğretim sezonu öncesinde ön kayıt için 1367 öğrenci başvurdu. Yapılan mülakatlar ve değerlendirmeler sonucunda 390 yeni öğrenci EOSB Meslek Lisesine kayıt yaptırmaya hak kazandı.

2 ay önce POLİTİKA

Solcu Liseliler, "MESEM ve meslek liseli" cinayetlerine karşı bir araya geldi. Liseliler, son 7 ayda 42 çocuğun iş cinayetlerinde yaşamını yitirmesine karşın holdinglerin karlarını katlamasını protesto etti.

2 ay önce EĞİTİM

1993 yılında Turizm ve Otel İşletmeciliği Yüksekokulu olarak kurulan Türkiye'nin öncü ve başarılı fakültelerinden Anadolu Üniversitesi Turizm Fakültesi, 30 yıllık tecrübesiyle turizm sektörüne nitelikli çalışanlar yetiştirmeye devam ediyor.

2 ay önce YAŞAM

Eskişehir’de garajda çıkan yangın sonrası araçlar kullanılmayacak hale gelirken, binanın dış cephesi ise zarar gördü.

2 ay önce YAŞAM

Eskişehir’de bir evde patlayan ve 100 metre ötedeki bahçeye düşen tüpün alev almasıyla çıkan yangın itfaiye ekiplerince söndürüldü.