2 ay önce ASAYİŞ

Eskişehir Valiliği koordinasyonunda Temmuz ayında yapılan dilencilere yönelik yapılan denetimlerde 43 dilenci tespit edilip, bu kişilere idari para cezası uygulandı.

2 ay önce EĞİTİM

Eskişehir Gazi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nde Mesleki Eğitim Merkezi (MESEM) programı ile haftanın 1 günü okulda, 4 günü işletmede eğitim görerek meslek edinen 52 öğrenci diplomalarını aldı.

2 ay önce GÜNDEM

Eskişehir’in kalbi Hamamyolu Caddesi’nde esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelen Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Ayşe Ünlüce ile Belçika Brüksel’in Saint-Josse-ten-Noode Belediye Başkanı Emir Kır, büyük bir ilgiyle karşılandılar.

2 ay önce YAŞAM

Meteoroloji 3. Bölge Müdürlüğü, Eskişehir’de havanın az bulutlu geçeceğini, hava sıcaklığında önemli bir değişiklik olmayacağını öngörüyor.

2 ay önce EĞİTİM

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) Eskişehir İl Müdürlüğü ekiplerince, jandarma personeline yönelik depremde arama kurtarma eğitimi verildi.

2 ay önce ASAYİŞ

Eskişehir Valiliği, çocukların dilendirilmesi ve çalıştırılmasına yönelik ağustos ayında yapılan denetimler hakkında detaylı bilgiler paylaştı.

2 ay önce ASAYİŞ

Eskişehir’de köpeğe eziyet edip, daha sonra da kendini video kaydına alanları tehdit eden Y.K., sevk edildiği mahkemece tutuklandı.

2 ay önce YAŞAM

Eskişehir İl Tarım ve Orman Müdürlüğü tarafından başlatılan Domates Bereketi projesi meyvelerini veriyor.

2 ay önce İLÇELER

Eskişehir İnönü İlçe Belediyesi, Oklubalı Mahallesine yeni spor salonu ve mahallede bulunan tüm fırın evlerinde bakım onarım çalışması başlattı.

2 ay önce GÜNDEM

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi, Cumhuriyet Bulvarı Adliye Sarayı yaya üst geçidini kaldırma çalışmaları nedeniyle 6 -10 Ağustos tarihleri arasında tramvay gece seferlerinin yapılamayacağını duyurdu.