2 ay önce CAN DOSTLAR

Eskişehir'de köpeğe eziyet edip, daha sonra da kendini video kaydına alanları tehdit eden 28 yaşındaki Y.K isimli şahıs, savcılığın itirazı üzerine yeniden adliyeye sevk edilirken, muhabirinin sorusuna, “Köpeğe ben eziyet etmedim arkadaşım. Sadece böyle tuttum.” cevabını verdi.

2 ay önce YAŞAM

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi ekipleri kent merkezinde olduğu gibi kırsal yolların altyapı ve üstyapı iyileştirmelerini sürdürüyor. Bu kapsamda Seyitgazi Sancar mahallesinde 1. Kat sathi kaplama çalışmaları başlatıldı.

2 ay önce SPOR

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi’nin her yıl açık alan sporlarını öne çıkararak gerçekleştirdiği parklarda spor etkinlikleri büyük ilgi gördü. Yaz döneminde 2 bin 773 vatandaşın güne sporla başladığı etkinlikler kapanış töreniyle tamamlandı.

2 ay önce ASAYİŞ

Eskişehir polis ekiplerince yapılan çalışmada 16 şüpheliye işlem uygulandı.

2 ay önce YAŞAM

Eskişehir Türbeleri Bakım Onarım ve Geliştirme Derneği Başkanı ve Eskişehir Sertürbedarı Ali Mehmet Levent Başerdem, Odunpazarı Mezarlığındaki tahribat ve bakımsızlığın Büyükşehir Belediyesi'nin ilgi göstermemesinden kaynaklandığını belirtti

2 ay önce YAŞAM

Eskişehir Emek mahallesinde geceleri ortaya çıkan çok sayıda sansara karşı kapanlarla nöbet tutan mahalle sakinleri yetkililerden yardım bekliyor.

2 ay önce SAĞLIK

İl Sağlık Müdürümüz Doç. Dr. Yaşar Bildirici, ilçe ziyaretlerine hız kesmeden devam ediyor.

2 ay önce SPOR

TFF 3. Lig temsilcimiz Anadolu Üniversitesi’nin 2024-2025 sezonu fikstürü belirlendi.

2 ay önce ASAYİŞ

Eskişehir'de sokak ortasında köpeğine eziyet ettiği görüntülerin ortaya çıkmasının ardından gözaltına alınan şahıs, çıkarıldığı mahkemece serbest bırakılmıştı.

2 ay önce GÜNDEM

Görevlendirildiği Somali'de kalp krizi sonucu şehit olan Uzman Çavuş Seydi Ünlü, kılınan cenaze namazı sonrası baba ocağı Seyitgazi ilçesi Kümbet Mahallesi'nde toprağa verildi.