2 ay önce GÜNDEM

Eskişehir Madencilik Kümesi Başkanı Metin Çekiç ve üyeleri, Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Ayşe Ünlüce’yi ziyaret ederek görevinde başarılar dilediler.

2 ay önce YAŞAM

Tepebaşı Belediyesi Hanımeli Sokağı, kadınların el emeği ürünlerini kent halkı ile buluşturmaya devam ederken, haftanın 7 günü hizmet veriyor.

2 ay önce GÜNDEM

Belçika’nın başkenti Brüksel’in Saint-Josse-ten-Noode Belediye Başkanı Emir Kır ve beraberindeki heyet, Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Ayşe Ünlüce’yi ziyaret ederek görevinde başarılar dilediler.

2 ay önce ASAYİŞ

Odunpazarı Belediyesi Zabıta Müdürlüğü Ekipleri, Hamamyolu bölgesinde seyyar satıcı ve dilencilere yönelik operasyon gerçekleştirdi. Operasyon sırasında ekipler tarafından yakalanan dilencilerin üzerinden 1205 TL çıktı.

2 ay önce YAŞAM

Tepebaşı Belediyesi ve 9. Bölge Eskişehir Eczacı Odası iş birliğinde gerçekleştirilen çalışma ile atık ilaçların çevreyi kirletmesi önleniyor. 2024’ün ilk 6 aylık döneminde 40 eczaneye yerleştirilen kutular ile 2 ton atık ilaç imha edildi.

2 ay önce GÜNDEM

Cumhuriyet Halk Partisi Eskişehir İl Başkanlığı binasında CHP'li üst düzey isimlerin yer aldığı "Alpagut-Atalan" altın madeni projesine yönelik önemli bir toplantı gerçekleştirildi.

2 ay önce EĞİTİM

Eskişehir Teknik Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Adnan Özcan, “Üniversitemizden mezun olan öğrencilerimizin 2 yıl içerisinde istihdam oranı yüzde 80 civarında. Bazı programlarda pilotaj ve bilgisayar mühendisliği gibi yüzde 100 dolaylarında. Her mezun olan öğrencimiz kısa sürede iş bulabilmekte" dedi.

2 ay önce ASAYİŞ

Eskişehir'de sulama kanalına kaçan topu almak için giren ve gözden kaybolarak boğulma tehlikesi geçiren çocuğu, tesadüf eseri oradan geçen bir vatandaş kurtarırken, o anlar saniye saniye cep telefonu kamerasına yansıdı.

2 ay önce SAĞLIK

Yaz aylarında havuz ve denize girilmesiyle kadınlarda vajinal enfeksiyonun daha çok görülmeye başladığını ifade eden Op. Dr. Seda Deniz Işıklar, enfeksiyondan korunma yolları hakkında bilgilendirdi.

2 ay önce EĞİTİM

Anadolu Üniversitesi, Sınavsız İkinci Üniversite programlarının kayıtları başlamasıyla birlikte tanıtım faaliyetleri de tüm hızıyla gerçekleştiriliyor.