2 ay önce CAN DOSTLAR

Tepebaşı Belediyesi Doğal Yaşam Merkezi’nde misafir edilen, şiddete uğrayan Pamuk isimli köpek yeni yuvasına kavuştu. Pamuk’a Eskişehir Cumhuriyet Başsavcılığında görevli Zabıt Katibi Özge Canbul evini açtı.

2 ay önce İLÇELER

Eskişehir’de Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından yürütülen proje kapsamında 715 bin pullu yavru sazan balığı 30 adet tatlı su kaynağıyla buluşturuldu.

2 ay önce YAŞAM

Eskişehir’de 24 Haziran 2024 tarihinde başlayan hububat hasadı, 31 Temmuz 2024 itibarıyla büyük ölçüde tamamlandı.

2 ay önce SPOR

Eskişehirspor son olarak 1926 Bulancakspor’da forma giyen 33 yaşındaki hücum oyuncusu Murat Kara ile anlaşma sağladı.

2 ay önce EĞİTİM

Anadolu Üniversitesi Açık Öğretim Fakültesi (AÖF) için yeni dönem zam oranı belirlendi. %70 oranında zam yapacağını duyuran AÖF için güncel fiyatlar belli oldu.

2 ay önce POLİTİKA

Şırnak merkez Kasrik Belde Belediye Başkanı Sadun Şanlı, Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Ayşe Ünlüce’yi ziyaret ederek görevinde başarılar diledi.

2 ay önce YAŞAM

Tepebaşı Belediyesi Engelliler Sosyal Yaşam Merkezi, zihinsel engelli bireylerin sosyal yaşamlarındaki zorlukları, güven duygusu içerisinde aşabilmeleri için faaliyetlerine devam ediyor. Ücretsiz olarak hizmet veren merkezden yararlanan bireyler ve aileleri de Tepebaşı Belediyesi’ne memnuniyetini iletiyor.

2 ay önce EKONOMİ

Eskişehir Sanayi Odası (ESO) tarafından yürütülen Tedarikçi Günleri projesi kapsamında, ülkemizin en büyük ve en stratejik projelerine imza atan TUSAŞ / TAI Türk Havacılık ve Uzay Sanayii A.Ş. ile ikili iş görüşmeleri organizasyonu gerçekleştirildi.

2 ay önce YAŞAM

Eskişehir Organize Sanayi Bölgesi (EOSB), sanayiciler ve çalışanlarının sosyal ihtiyaçlarını karşılamak amacıyla camii inşaatına hızla devam ediyor.

2 ay önce ASAYİŞ

Eskişehir’de sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği araç önce otomobile, ardından bir cenaze aracına çarparak lastikçiye girdi. Çarpmanın etkisiyle lastikçide çalışan bir kadın hafif şekilde yaralandı.