2 ay önce İLÇELER

İnönü Belediye Başkanı Serhat Hamamcı, ilçede devam eden park çalışmalarını yerinde inceledi.

2 ay önce EKONOMİ

Koza Birlik Başkanı Ramazan Işık, Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Ayşe Ünlüce’ye tebrik ziyareti gerçekleştirdi.

2 ay önce EĞİTİM

Odunpazarı Belediyesi, Odunpazarı Ahmet Ara Engelsiz Gündüz Bakım Evi ve Kreşi'nde eğitim gören miniklerin anneleri için “Psikososyal Destek Programı” düzenledi.

2 ay önce GÜNDEM

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi’nin gece mesaisi kapsamında Baksan Köprüsü’nde asfalt onarım ve yenileme çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.

2 ay önce ASAYİŞ

Eskişehir’de yaşayan onlarca kişi, sosyal medya üzerinden konteyner satışı yapan bir şahıs tarafından dolandırıldığını iddia ederek yetkili yerlere başvuru yaptı.

2 ay önce TEKNOLOJİ

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Gençlik Merkezi tarafından Beylikova ilçesinde düzenlenen Teknoloji Diyeti Kampı, gençlere teknolojik cihaz ve ekipmanlardan uzak doğa ile baş başa bir hayat deneyimi yaşattı.

2 ay önce SPOR

Tepebaşı Belediyesi’nin, 7-14 yaş arası çocuklar için düzenlediği futbol yaz okulu 60 öğrencinin katılımı ile devam ediyor.

2 ay önce POLİTİKA

İYİ Parti Eskişehir İl Başkanı Serdar Ulucan, hükümetin SGK borçları düzenlemesi ile ilgili bir açıklama yaptı ve AK Parti iktidarını eleştirdi.

2 ay önce ASAYİŞ

Eskişehir'de bir araçtan pompalı tüfekle ateş edilmesi sonucunda saçma bilyelerinin isabet ettiği minibüste maddi hasar oluştu.

2 ay önce SAĞLIK

Sağlık ve Sosyal Hizmet Emekçileri (SES) 28. yılını kutluyor. SES Eskişehir Şubesi 28. yıla özel bir basın açıklamasında bulundu.