2 ay önce POLİTİKA

Cumhuriyet Halk Partisi Eskişehir Milletvekili Jale Nur Süllü, AK Parti hükümetinin doğalgaza yaptığı zammı sert şekilde eleştirdi.

2 ay önce EKONOMİ

ETO Başkanı Metin Güler, 1 Ağustos 2024 itibariyle geçerli olan doğalgaz zammının tüccar ve sanayici için çok ciddi bir yük oluşturacağını belirterek, yüksek enerji zamlarının enflasyonla mücadeleyi olumsuz etkileyeceğini kaydetti.

2 ay önce SPOR

Trabzon’da düzenlenen Para Yüzme ve Deaf Yüzme Kulüplerarası Türkiye Şampiyonası’na Eskişehir Büyükşehir Gençlik ve Spor Kulübü sporcuları damga vurdu. Bireysel yarışlarda madalyaları toplayan sporcularımız, kulüp olarak sezonu genel klasmanda çifte kupayla tamamladılar.

2 ay önce EĞİTİM

Anadolu Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi eğitim alanındaki ilkleriyle konuşuluyor.

2 ay önce POLİTİKA

CHP İl Başkanı Talat Yalaz, AK Parti İl Başkanı Gürhan Albayrak’ın "kentsel dönüşüm" konulu açıklamasına cevap verdi.

2 ay önce YAŞAM

Prag Büyükelçisi Dr. Egemen Bağış, Eskişehir Rumeli Balkan Kültür ve Dayanışma Derneği (ERBALDER) heyetini makamında ağırladı.

2 ay önce SAĞLIK

Kelebek hastalığından dolayı farklı şehirlerde birçok hastaneye başvurarak kolundaki tümörün alınmasını isteyen Elif Sultan Karabayır, Eskişehir Şehir Hastanesi'nde yarası temizlenerek tedavi oldu. Kolu kesilmeden tedavi olan Karabayır, mutlu olduğunu belirtti.

2 ay önce YAŞAM

Çevreye karşı sorumlu bir elektrik dağıtım şirketi olma misyonuyla faaliyetlerini sürdüren OEDAŞ’ın Direktörü Muzaffer Yalçın, bu yıl 1 Ağustos olarak kabul edilen Dünya Limit Aşım Günü dolayısıyla açıklamada bulundu.

2 ay önce SAĞLIK

Kırgızistan'dan Eskişehir Fizyomer Terapia Estetica Denta Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Tıp Merkezi'ne gelerek aldığı tedavi ile yürüme güçlüğünü aşıp, okulunun futbol takımına seçilen Emirkhan Bekmurzaev, gövde kaslarını geliştirmek ve solunum kapasitesini arttırmak için tekrar Eskişehir'de tedavi almaya başladı.

2 ay önce YAŞAM

Eskişehir'in tarım sektöründeki mevcut durumu ve gelecek projeksiyonları değerlendirildi.