2 ay önce POLİTİKA

Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in Eskişehir Büyükşehir Belediyesi ziyareti esnasında yaşanan protokol krizi ile ilgili açıklama yaptı.

2 ay önce YAŞAM

Eskişehir’de cami avlusunda toplanan bir grup vatandaş, Uzman Çavuş Seydi Ünlü ve Hamas lideri İsmail Haniye ile birlikte Filistinliler için dua etti.

2 ay önce GÜNDEM

AK Parti Balıkesir İl Başkanı Mehmet Aydemir, AK Parti Genel Merkezi'nde düzenlenen toplantı sonrası trafik kazası geçirdi.

2 ay önce SPOR
2 ay önce EĞİTİM

Anadolu Üniversitesinin başarılı mezunu Ahmet Yeşiltepe “Tercihim Eskişehir” platformunda Eskişehir’i ve öğrencilik yıllarını anlattı.

2 ay önce EKONOMİ

Eskişehir Organize Sanayi Bölgesi'nde (EOSB) 2024 yılı yatırım programı çerçevesinde yer alan 566 bin metrekare büyüklüğündeki 2. KOBİ OSB’de asfalt çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Program kapsamında 6 kilometrelik yol asfaltlanırken, çalışmaların eylül ayı içerisinde tamamlanması planlanıyor.

2 ay önce GÜNDEM

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel, Eskişehir’e geldi. Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Ayşe Ünlüce’yi makamında ziyaret eden CHP Lideri Özgür Özel, “Eskişehir mutlu gençlerin yaşadığı, gençliğin başkentidir. İktidarın yaptığı her şeye rağmen iyi belediyecilik uygulamasıyla gençlerin yüzünün güldüğü bir şehirdir.” ifadelerini kullandı.

2 ay önce GÜNDEM

Tepebaşı Belediyesi, engelli bireylerin topluma dahil olması, kendilerini geliştirmeleri ve özgüvenlerini kazanmaları adına gerçekleştirdiği projeler ile Türkiye’de ilk olan çalışmaları hayata geçiriyor.

2 ay önce ASAYİŞ

Eskişehir'de bir otobüs durağında uygunsuz hareketler sergilediği gerekçesiyle gözaltına alınan şahıs, 'Cinsel Taciz' suçundan adliyeye sevk edildi.

2 ay önce GÜNDEM

Temmuz olağan meclis toplantısında konuşan Güler, firmalar için konkordato kararı alınırken alacaklı şirketlerin de sürdürülebilirliğine dikkat edilmesi gerektiğini belirterek, 2024 yılında Eskişehir’de nakdi kredi dağılımında kamu bankalarının frene bastığını, buna karşın özel bankaların daha çok kredi kullandırdığını kaydetti.