2 ay önce SPOR

Eskişehir Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Metin Güler ve Yönetim Kurulu Üyeleri Eskişehirspor'a ziyarette bulundu.

2 ay önce YAŞAM

Tepebaşı Belediyesi Su Sporları Merkezi’nde yer alan açık havuz, kent halkına hizmet vermeye devam ediyor.  Eskişehirliler, hijyenik ortamda ve uzman eğitmenler eşliğinde yüzmenin keyfini yaşıyor.

2 ay önce YAŞAM

Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Ayşe Ünlüce, vatandaşlarla buluşmaya devam ediyor. Emirceoğlu, Alınca, Eğriöz ve Uludere Mahalle sakinleriyle bir araya gelen ve vatandaşların taleplerini tek tek dinleyen Başkan Ünlüce, “Hemşehrilerimle her zaman, her yerde buluşmaya devam edeceğim.” dedi.

2 ay önce İLÇELER

Eskişehir İnönü Belediyesi ilçe merkezinde ve yeni oluşan mahallelerde birçok alanda çalışmalar yapıyor.

2 ay önce GÜNDEM

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi, ekonomik olarak zor günlerden geçen çiftçilere verdiği destekleri kesintisiz sürdürüyor.

2 ay önce YAŞAM

Pınar Konca Becergen… Onu, Odunpazarı parklarında kadınlarla birlikte spor yaparken görebilirsiniz.

2 ay önce EKONOMİ

Eskişehir OSB Başkanı Nadir Küpeli, “İSO Türkiye’nin İkinci 500 Büyük Sanayi Kuruluşu-2023” araştırmasında yer alan Eskişehir’de üretim yapan firmaları kutladı.

2 ay önce GÜNDEM

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi’nin gece mesaisi kapsamında Maide Bolel Huzurevi Caddesi’nde asfalt onarım ve yenileme çalışmaları sabahın ilk saatlerine kadar devam ediyor.

2 ay önce EĞİTİM

Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Ayşe Ünlüce, Liselere Geçiş Sistemi (LGS) sınavında 500 tam puan alan öğrenciler ile ailelerini makamında ağırladı.

2 ay önce GÜNDEM

Topluma dönük bir sivil toplum kuruluşu olma hedefini kendine çizen, şehir ve sanayi yakınlaşması için çaba sarf eden Eskişehir Sanayi Odası, yine Eskişehir için bir ilke daha imza attı.