2 ay önce YAŞAM

Tepebaşı Belediyesi’nin yerel üretime ve kadınlara verdiği destekler doğrultusunda hizmete sunduğu Kadın Üretici Ürün Satış Noktası, vatandaşlardan yoğun ilgi görmeye devam ediyor.

2 ay önce EĞİTİM

Anadolu Üniversitesinin en çok tercih edilen başarılı fakültelerinden birini, geçmişi 1972 yılına dayanan ve bugünkü ismini 1992 yılında almış olan; kurulduğu ilk günden bu yana eğitim-öğretim ve akademik faaliyetlerine hem ulusal hem de uluslararası bir marka olarak devam eden İletişim Bilimleri Fakültesi (İBF) oluşturuyor.

2 ay önce İLÇELER

Eskişehir'in Seyitgazi ilçesine bağlı Kırka mahallesinde yıllardır süren düğün öncesi gelenekler yaşatılmaya devam ediyor.

2 ay önce KÜLTÜR&SANAT

14 yaşındaki Miraç 2 ezan okuma yarışmasında da 1'inci oldu.

2 ay önce EĞİTİM

Anadolu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fuat Erdal’ın girişimleriyle hayata geçen, Eğitimi Destekleme Vakfı (EDEV) Anadolu Üniversitesi Başarı Bursları ile 4 yıldır başarılı olan öğrencilere birçok farklı kategoride karşılıksız burs olanağı sunuluyor.

2 ay önce ASAYİŞ

Eskişehir'de polis ekipleri tarafından vatandaşları bilinçlendirmek amacıyla hırsızlık ve dolandırıcılık kapsamında 39 işyeri, 75 ikamette güvenlik konularında bilgilendirme yapıldı.

2 ay önce BÖLGE

Türkiye İstatistik Kurumu'nun (TÜİK) açıkladığı Nüfus Projeksiyonları verilerine göre Eskişehir nüfusunun yüzde 7,9 artış hızıyla 2030 yılında 967 bin 369 olması öngörülüyor.

2 ay önce ASAYİŞ

Eskişehir'de polis ve jandarma ekiplerince gerçekleştirilen çalışmalar sonucunda aranması bulunan 143 şüpheli yakalanarak gözaltına alındı.

2 ay önce EĞİTİM

1 milyonun üzerinde kayıtlı öğrencisi ile dünyanın 3'üncü büyük üniversitesi olan Anadolu Üniversitesi, bünyesinde eğitim alan öğrencilere sunduğu birbirinden farklı imkanlar ile dikkat çekiyor.

2 ay önce ASAYİŞ

Eskişehir İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerince düğünde havaya ateş açtığı tespit edilen şüpheliler hakkında işlem yapıldı.