2 ay önce EKONOMİ

Yenilenebilir enerji alanındaki çalışmalarıyla Türkiye’deki birçok organize sanayi bölgesine örnek olan Eskişehir OSB, çevre dostu elektrikli araç kullanımını teşvik etmek ve elektrikli araç sahiplerine hizmet vermek amacıyla OSB’ye bağlı olan Eskişehir Endüstriyel Enerji A.Ş. bünyesinde, Eskişehir başta olmak üzere Kütahya ve Konya illerinde toplamda 51 şarj istasyonu kurdu.

2 ay önce POLİTİKA

Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Ayşe Ünlüce, vatandaşlarla ve esnafla buluşmaya devam ediyor. Başkan Ünlüce son olarak Orhangazi mahallesinde kurulan Pazartesi pazarını ziyaret etti.

2 ay önce İLÇELER

Eskişehir'de jandarma ekiplerince 50 mahalle muhtarına kadına yönelik şiddetle mücadele çerçevesinde bilgilendirme yapıldı.

2 ay önce KÜLTÜR&SANAT

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatroları stajyer sanatçı alımı için seçmeler başladı. Seçmelerin yapıldığı opera binasında jüri üyeleri ve adayları ziyaret eden Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Ayşe Ünlüce, adaylara başarılar diledi.

2 ay önce YAŞAM

Eskişehir’deki bir yardımlaşma grubunun gönüllüleri, aralarında topladıkları para ile aşure yaptırarak başta huzurevlerindeki vatandaşlar ve evlerdeki yaşlılar olmak üzere toplam 500 kişiye dağıtım yaptı.

2 ay önce GÜNDEM

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi, 29-31 Temmuz tarihlerinde 20.00 ile 08.00 saatleri arasında Maide Bolel Huzurevi Caddesi’nde asfalt onarım ve yenileme çalışması yapılacağını belirterek sürücüleri uyardı.

2 ay önce YAŞAM

Eskişehir Kızıl Elma Turan Derneği tarafından Muharrem ayı dolayısıyla ‘aşure günü' etkinliği düzenlendi.

2 ay önce YAŞAM

Tepebaşı Belediyesi tarafından ilçenin farklı noktalarında düzenlenen egzersiz eğitimleri, Eskişehirlileri açık havada sporla buluşturuyor.

2 ay önce YAŞAM

Tepebaşı Belediyesi Kadın Danışma Merkezi psikososyal ve psikolojik destek, hukuki destek ve beslenme danışmanlığı gibi hizmetler ile kadınlara katkı sunuyor.

2 ay önce YAŞAM

Odunpazarı Belediyesi, 60 yaş ve üstü kıdemli vatandaşların yaşam kalitesini arttırmak için çalışmalarını sürdürüyor.