2 ay önce CAN DOSTLAR

Sokak hayvanları ile ilgili düzenlemeler içeren ve kamuoyunda tepkilere neden olan 17 maddelik "Hayvanları Koruma Kanunu'nda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi"nin ilk 5 maddesi, TBMM Genel Kurulu'nda kabul edildi.

2 ay önce YAŞAM

AFAD Eskişehir, Hakkari'de 4 bin 135 metre yüksekliğindeki Cilo Dağı zirvesine tırmanan Eskişehir AFAD Dağ Arama Kurtarma personelini tebrik etmek için sosyal medya hesabından paylaşım yaptı.

2 ay önce POLİTİKA

Eskişehir'de Büyükşehir Belediyesi tarafından kentsel dönüşümü yürütülen 24 dairenin belirtilen tarihin üzerinden 250 gün geçmesine rağmen inşaatının bitmemesi, AK Parti Eskişehir İl Başkanı Gürhan Albayrak tarafından tepki gördü.

2 ay önce ASAYİŞ

Eskişehir’de kaybolan 21 yaşındaki zihinsel engelli Mustafa Ç. yapılan arama çalışması sonucu mısır tarlasında bulundu.

2 ay önce YAŞAM

Eskişehir'de buluşan modifiyeli araç tutkunlarının birbirinden farklı otomobilleri ziyaretçilerin beğenisini kazandı.

2 ay önce ASAYİŞ

Tepebaşı İlçe Emniyet Müdürlüğü, Asayiş Şube ve Narkotik Şube tarafından 6 ekip ve 12 personelle yapılan çalışmada 149 şahıs sorgulandı.

2 ay önce EĞİTİM

Eskişehir'in popüler dil okullarından biri olan Orlando Language Academy'nin yeni şubesi İsmet İnönü-1 caddesinde açıldı.

2 ay önce YAŞAM

Eskişehir'de yüksek hava sıcaklığı nedeniyle bunalarak süs havuzunda serinlemeye çalışan çocukların tehlikeli serinleme yöntemi görenleri endişelendirirken, o anlar cep telefonu kamerasına yansıdı.

2 ay önce YAŞAM

Eskişehir'in en turistik noktalarından olan Tarihi Odunpazarı Evleri'ndeki esnaf, bölgede bulunan sadaka taşlarına değersiz madeni paralar ve çöp atılmasına tepki göstererek işletmesinin duvarına uyarı mesajları yazıp yapıştırdı.

2 ay önce EĞİTİM

Anadolu Üniversitesi Yunus Emre Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu, geniş uygulama imkanları ile tüm öğrencilerine üst düzeyde beceri ve deneyim kazandırarak onları mesleğe hazırlıyor.