2 ay önce SPOR

Eskişehirspor Fabrika Futbol Okulları'nda genç futbolcu adaylarının çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.

2 ay önce ASAYİŞ

Eskişehir’de polis ekiplerince halkın huzur ve güvenliğinin sağlanması amacıyla gerçekleştirilen narkotik uygulamasında, 142 şahıs ve 30 araç kontrol edilirken, 15 gram uyuşturucu madde ele geçirildi.

2 ay önce YAŞAM

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Sanat Meslek Eğitimleri Kursları (ESMEK) kursiyerlerinden oluşan “ESMEK Kadınlar Dans Topluluğu” yıl boyunca yaptıkları çalışmaları düzenledikleri kapanış etkinliği ile tamamladılar.

2 ay önce CAN DOSTLAR

Eskişehir Barosu Hayvan Hakları Komisyonu Başkanı Av. Pınar Cengiz, hükümetin yürürlüğe koymak istediği yeni "Hayvan Hakları Koruma Yasası"na yönelik bir basın açıklaması yaptı.

2 ay önce YAŞAM

Eskişehir İl Tarım ve Orman Müdürü Ender Muhammed Gümüş beraberinde Koordinasyon ve Tarımsal Veriler Şube Müdürü Hasan Öz ile Han İlçesi Gökçekuyu Mahallesinde düzenlenen gece toplantısına katıldı.

2 ay önce ASAYİŞ

Eskişehir’de polis ve jandarma ekiplerinin gerçekleştirdikleri trafik denetimlerinde 22 bin 353 araç ve sürücüsü kontrol edilirken, 7 bin 609 adet trafik cezası yazıldı.

2 ay önce ASAYİŞ

Eskişehir’de polis ve jandarma ekiplerince yapılan uyuşturucu ile mücadele kapsamında yapılan çalışmalarda farklı miktar ve türde uyuşturucu madde ele geçirildi.

2 ay önce YAŞAM

Eskişehir Seyitgazi Kırka Mahallesinde yapılan sünnet düğününde, şehit annesi torununa, oğlunun asker kınasından emaneti olan Türk bayrağını verdi.

2 ay önce EKONOMİ

İkinci el telefon piyasasının oldukça hızlı ilerlediğini söyleyen Eskişehir esnafı Güven Işık, vatandaşların sıfır telefonu eskisi kadar tercih etmediğini dile getirdi.

2 ay önce YAŞAM

Eskişehir İli Arı Yetiştiricileri Birliği Başkanı Bünyamin Yiğit, arıcıların arı ölümleri ve artan üretim maliyetleri gibi birçok zorlukla karşı karşıya olduğunu belirterek, “Bu durum, hem bal üretimini hem de tarımsal ekosistemi etkiliyor. Arıcılar bu sorunlara çözüm olarak daha fazla destek bekliyor. Arıya sahip çıkılması gerekiyor.” dedi.