2 ay önce YAŞAM

Eskişehir'de değiştirilen dolmuş güzergahlarıyla ilgili konuşan minibüs şoförleri, alınan kararın yerinde olduğunu belirterek müşteri potansiyellerinin artmasını beklediklerini söyledi.

2 ay önce ASAYİŞ

Eskişehir'de seyir halindeyken bir sağa bir sola manevra yaparak trafikteki diğer vatandaşları tehlikeye atan plakasız kamyonun şoförü tepki topladı.

2 ay önce SPOR

Büyükşehir Belediyesi tarafından Eskişehir’de ilk kez düzenlenen Su Sporları Şenliği büyük heyecana sahne oldu.

2 ay önce POLİTİKA

CHP İl Kadın Kolları Başkanı Sibel Yeşildal ve yönetim kurulu üyeleri, Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Ayşe Ünlüce’yi ziyaret ederek görevinde başarılar diledi.

2 ay önce GÜNDEM

Sosyal belediyecilik anlayışı ile vatandaşlara sağlıklı, ekonomik ve güvenilir temel tüketim maddelerini ulaştıran Eskişehir Büyükşehir Belediyesi, Halk Ekmek satış büfelerinde nakit ödemeye alternatif olarak kredi kartı ile satış dönemini de başlattı.

2 ay önce SPOR

Odunpazarı Belediyesi, çocukların yaz aylarını daha verimli geçirmesi ve spor yapması için Yaz Spor Okulları açtı. 8 farklı branşın bulunduğu Yaz Spor Okullarında, çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor.

2 ay önce YAŞAM

Son günlerde yağışların etkili olduğu Eskişehir'de hava sıcaklığının 4 ila 6 derece artacağı öngörülüyor.

2 ay önce YAŞAM

Tepebaşı Belediyesi tarafından düzenlenen buluşmada deneyimli yurttaşlar ve gençler bir araya geldi. Buluşmada şarkılar, dans gösterileri gibi etkinlikler ile keyifli anlar yaşandı.

2 ay önce YAŞAM

Tepebaşı Belediyesi ile Sakin Okul Eğitim Kültür ve Sanat Derneği iş birliğinde hayata geçirilen Yeryüzü Ekoloji Okulu’nda ücretsiz olarak gerçekleştirilen atölye çalışmaları kapsamında Ağustos ayı programı başlıyor.

2 ay önce EKONOMİ

Eskişehir Organize Sanayi Bölgesi (EOSB) bünyesinde kurulan sanayi sektöründe mesleki yeterlilik belgesi alma zorunluluğu olan mesleklerde belgelendirme faaliyetleri yürüten ESBEM Sınav ve Belgelendirme Merkezi 5 şehir ve 117 firma ve 4 kamu kuruluşunda, 2 bin 500 çalışanı belgelendirdi.