2 ay önce SPOR

Türkiye Spor Yazarlar Derneği Eskişehir Şube Başkanı Sadi Seda ve yönetim kurulu üyeleri, Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Ayşe Ünlüce’yi ziyaret ederek görevinde başarılar dilediler.

2 ay önce ASAYİŞ

Eskişehir'de polis ekiplerince yakalanan bir şahsın iş yerinde yapılan aramada piyasa değerinin 160 bin TL kaçak tütün ve tütün mamulleri ele geçirildi.

2 ay önce EĞİTİM

Eskişehir'de bu yıl da üniversite adayları için “Tercihim Eskişehir” platformu gençlere rehber olacak.

2 ay önce KÜLTÜR&SANAT

Eskişehir'de 4 yıldır astrofotoğrafçılık hobisiyle ilgilenen Murat Oktay, Frig Vadisi'nde Samanyolu'nu 770 fotoğraf ile kaydetti.

2 ay önce YAŞAM

Eskişehir Hz. Şeyh Şehabeddin Sühreverdi Türbesinde, Sakal-ı Şerif vatandaşlar tarafından ziyaret edildi.

2 ay önce YAŞAM

Eskişehir'de Vali Hüseyin Aksoy'un başkanlığında gerçekleştirilen Bağımlılıkla Mücadele İl Koordinasyon Kurulu Toplantısı'nda alınması gerekli tedbirler ile yapılması gereken faaliyetler değerlendirildi.

2 ay önce YAŞAM

Eskişehir’de aralıklı sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağış olacağı tahmin ediliyor.

2 ay önce GÜNDEM

Eskişehir Valisi Hüseyin Aksoy’un Başkanlığında il sağlık hizmetlerinin değerlendirildiği toplantı gerçekleştirildi.

2 ay önce YAŞAM

Eskişehir'de vatandaşların sıklıkla kullandığı parkta kökünden kırılarak devrilen ağaç şans eseri kimseye zarar vermedi.

2 ay önce İLÇELER

İnönü Belediye Başkanı Serhat Hamamcı, geçtiğimiz günlerde gerçekleştirdiği Dutluca Mahallesi ziyareti sırasında mahalle sakinlerinden gelen talepler üzerine harekete geçti. Mahallede her yağış sonrası meydana gelen sel felaketi sorununu çözmek için kapsamlı bir çalışma başlatıldı.