2 ay önce EĞİTİM

Eskişehir'de eğitimlerde gösterilmesi amacıyla 3D yazıcı ile bastıkları motor prototipleri geliştirip elektrik vererek hareketli hale getiren 2 lise öğrencisi, gelecekte daha büyük ve kapsamlı projeler üretmeyi amaçlıyor.

2 ay önce ASAYİŞ

Eskişehir'de bir kereste deposunda çıkan yangın, itfaiye ekiplerinin müdahalesi sonucunda söndürüldü.

2 ay önce GÜNDEM

Ulaşım Koordinasyon Merkezi (UKOME) Genel Kurul kararıyla Tepebaşı ve Odunpazarı ilçelerini kapsayan hatlarda hizmet veren ticari minibüs ile taksi dolmuşların güzergâhlarında güncelleme yapıldı.

2 ay önce ASAYİŞ

Eskişehir'de polis ekiplerince yapılan çalışmalarda farklı ihlallerden 429 araç sürücüsüne işlem yapıldı.

2 ay önce POLİTİKA

Cumhuriyet Halk Partisi Eskişehir Milletvekili Dr. Jale Nur Süllü, Eskişehir Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından Cumhuriyet Halk Partisi Eskişehir İl Başkanı Talat Yalaz hakkında "Kanunlara uymamaya tahrik" suçlamasıyla soruşturma açmasına sert tepki gösterdi.

2 ay önce GÜNDEM

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı Trafik Şube Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, trafik güvenliğinin sağlanması amacıyla gece ve gündüz olmak üzere aralıksız mesaisini sürdürüyor.

2 ay önce POLİTİKA

Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Ayşe Ünlüce, Burhaniye 5. Kitap Fuarı’na katıldı.

2 ay önce GÜNDEM

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi ekiplerinin, kent içi trafiğin ana arterlerinden Çamlıca Mahallesi Ertuğrulgazi Caddesi’ndeki yol yenileme, bakım ve onarım çalışmaları aralıksız devam ediyor.

2 ay önce ASAYİŞ

Eskişehir’de polis ekiplerince yapılan çalışmalarda 4 ruhsatsız tabanca, 1 kurusıkı tabanca, 1 pompalı tüfek, 2 bıçak, 8 fişek ele geçirilirken, 19 şüpheliye polis ekiplerince işlem yapıldı.

2 ay önce YAŞAM

Eskişehir İl Tarım ve Orman Müdürlüğü tarafından hazırlanan iki yeni proje ile büyükbaş hayvancılıkta verimlilik zirveye çıkacak.