3 ay önce ASAYİŞ

Eskişehir'de ailelerin birbirlerine demir çubuk, sopa ve taşla saldırdığı kavga sonucunda darp edilerek yaralanan 7 kişi hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.

3 ay önce SPOR

Gemlik'te karate turnuvasında 1'inci olan 10 yaşındaki Yağmur Mahmutoğlu Eskişehir'in gururu oldu.

3 ay önce YAŞAM

Eskişehir'de mevsim normalleri üzerinde seyredeceği öngörülen hava sıcaklığının 42 dereceye ulaşması bekleniyor.

3 ay önce GÜNDEM

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi ekipleri, Şirintepe Mahallesi Örme Sokak’ta gerçekleştirdiği yol genişletme ve yenileme çalışmaları kapsamında sıcak asfalt serimine başladı.

3 ay önce CAN DOSTLAR

Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Ayşe Ünlüce, sokak hayvanları ile ilgili çok önemli açıklamalara imza attı.

3 ay önce CAN DOSTLAR

CHP Eskişehir Milletvekili Dr. Jale Nur Süllü, uzun süredir gündemde yer tutan AKP Hükümeti’nin “Hayvanları Koruma Kanununda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi" ile bulaşıcı veya tedavi edilemeyen hastalığı bulunan, sahiplenilmesi yasak olan hayvanların uyutulmasına ilişkin kanun teklifine yönelik Kent Konseyi Hayvan Hakları Çalışma Grubu ve EOSB Müdürlüğü bünyesinde kurulan Sokak Hayvanlarını Koruma ve Yaşatma Komisyonu “Organize Patiler” ile görüştü.

3 ay önce CAN DOSTLAR

Tepebaşı Belediyesi Doğal Yaşam Merkezi’nde tedavileri yapılan 3 kaplumbağa, doğal yaşam alanına bırakıldı.

3 ay önce EĞİTİM

Tepebaşı Belediyesi Melih Savaş Yaşam Köyü’nde hazırlanan ve 2023-2024 eğitim öğretim yılında hizmete açılan Muazzez İlmiye Çığ Kız Öğrenci Misafirhanesi için ön kayıtlar başladı.

3 ay önce EĞİTİM

Tepebaşı Belediyesi Gençlik Merkezleri tarafından Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) sonrasında tercih işlemleri yapacak olan öğrencilere yönelik danışmanlık hizmeti sağlanacak.

3 ay önce ASAYİŞ

Eskişehir’de 37 yaşındaki zihinsel engelli İsa Algın, 50 kişilik ekibin çalışmaları sonucunda kaybolduğu noktanın 11 kilometre uzağında sağ olarak bulundu.