3 ay önce ASAYİŞ

Eskişehir'de uyuşturucu madde operasyonunda yakalanan şahıs ile yaşanan arbede esnasında silahla vurularak ağır yaralanan polis memuru hakkında Eskişehir Emniyet Müdürlüğü tarafından açıklama yapıldı.

3 ay önce ASAYİŞ

Eskişehir’de lastiği patladıktan sonra bir anda alevlere teslim olan işçi servisi küle döndü.

3 ay önce YAŞAM

Eskişehir'de uzayan ağaç dallarının önünü kapattığı trafik lambasının güçlükle görülmesi muhtemel kazalara davetiye çıkartıyor.

3 ay önce YAŞAM

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Sanat Meslek Eğitim Kursları (ESMEK) tarafından ilk kez düzenlenen “Bisiklete Binmeyi Öğreniyorum, Sağlıklı Yaşıyorum” kursu ile çocuklar ve yetişkinler bisiklet sürmeyi öğreniyorlar.

3 ay önce YAŞAM

Eskişehir'de bir mezarlıkta görüntülenen yılan, büyüklüğüyle görenleri hayrete düşürdü.

3 ay önce EKONOMİ

Eskişehir Sanayi Odası (ESO), üyelerinin gelişimini desteklemek ve yeni pazarlara açılmalarını sağlamak amacıyla düzenlediği Tedarikçi Günleri etkinliklerine devam ediyor.

3 ay önce POLİTİKA

CHP’nin 24-25 ve 26. Dönem İzmir Milletvekili Gazeteci-Yazar Mustafa Balbay ve Cumhuriyet Gazetesi Ankara Temsilcisi Sertaç Eş, Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt’u ziyaret etti. Balbay ve Eş, ardından da Odunpazarı Belediyesi’nin hayata geçirdiği birçok hizmeti yerinde görmek için bir dizi ziyarette bulundu.

3 ay önce YAŞAM

Odunpazarı Belediyesi, Muharrem Ayı nedeniyle 5 bölgede aşure dağıtımı yapacak. 22 Temmuz Pazartesi günü aşure dağıtımına başlayacak olan belediye, Hamamyolu Caddesi; Huzur, Yenidoğan, Emek ve Vişnelik Mahallelerinde pazar yerlerinde vatandaşlara aşure ikram edecek.

3 ay önce ASAYİŞ

Eskişehir'de Rusya uyruklu eşi Elena Samsanova'yı 14 yerinden bıçaklayarak öldüren sanık Atila S.'nin yargılandığı dava, maktule ait cep telefonunun şifresinin kırılamamasından dolayı 3 Ekim'e ertelendi.

3 ay önce KÜLTÜR&SANAT

Eskişehirli ve Anadolu Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Grafik mezunu olan Utku Tan Çağlan, üniversitedeki projesini uzun yıllar sonra devam ettirme kararı aldı.