3 ay önce YAŞAM

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi, 16-20 Temmuz tarihlerinde 20.00-08.00 saatleri arasında asfalt onarım ve yenileme çalışmaları yapılacağını belirterek sürücülerin alternatif güzergâhları kullanmaları konusunda uyarıda bulundu.

3 ay önce GÜNDEM

Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç, 15 Temmuz 2016’da meydana gelen hain darbe girişiminin yıl dönümü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

3 ay önce GÜNDEM

Eskişehir Ticaret Odası (ETO) Başkanı Metin Güler 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü vesilesiyle bir mesaj yayınladı.

3 ay önce CAN DOSTLAR

Tepebaşı Belediyesi tarafından “Can dostumuza yuva olur musunuz?” sloganıyla gerçekleştirilen Satın Alma Sahiplen Şenliğiyle kedi ve köpek dostlarımız sıcak yuvalarına kavuştu.

3 ay önce POLİTİKA

Cumhuriyet Halk Partisi Sağlık Bakanlığı ve Sağlık Politikalarından Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Zeliha Aksaz Şahbaz, Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Ayşe Ünlüce’yi ziyaret etti.

3 ay önce ASAYİŞ

Eskişehir'de gece saatlerinde omuz atma tartışmasının büyümesi sonucunda çıkan kavgada 3 kişilik gruptaki şahıs karşısındaki adama pompalı tüfek doğrulturken, polis ekiplerinin müdahalesi sonucunda olaya karışan 4 şüpheli gözaltına alındı.

3 ay önce YAŞAM

15 Temmuz 2016'da hain darbe girişimi esnasında girdiği çatışmada şehit olan Fatih Dalgıç'ın annesi, oğlunun acısını ilk günkü gibi taze odluğunu söylerken, torunu Buğra Bulut da dayısı gibi polis olmak istediğini belirtti.

3 ay önce EĞİTİM

Eskişehir'de Kamu Personel Seçme Sınavı'na (KPSS) girecek bazı adaylar oturuma saniyelerle geç kalarak kapatılan kapılardan hayal kırıklığı ile geri dönmek zorunda kaldı.

3 ay önce GÜNDEM

Eskişehir Valisi Hüseyin Aksoy, 15 Temmuz Darbe Girişimi'nin 8'inci yıl dönümüne ilişkin yaptığı konuşmada, “Devlet içerisine sızmış hain terör örgütleri ve mensuplarınca darbe teşebbüsü yapılmak istendi, Sayın Cumhurbaşkanımızın çağrısıyla halk sokaklara inerek milli iradeye sahip çıktı.” dedi.

3 ay önce GÜNDEM

Eskişehir Organize Sanayi Bölgesi (EOSB) Yönetim Kurulu Başkanı Nadir Küpeli, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.