3 ay önce YAŞAM

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi’nin, Mihalgazi ve Sarıcakaya ilçeleri ve mahallelerinde faaliyet gösteren küçük çiftçiye yönelik destek projesi kapsamında noter huzurunda yapılan kura çekimiyle belirlenen hak sahiplerine küçükbaş hayvanlar teslim edildi.

3 ay önce YAŞAM

Odunpazarı Belediyesi, enerji tasarrufu, geri dönüşüm ve sıfır atık projeleri ile doğayı, çevreyi ve Odunpazarı’nı korumaya devam ediyor.

3 ay önce GÜNDEM

AK Parti Eskişehir Milletvekili Fatih Dönmez, 15 Temmuz Demokrasi ve Birlik Günü nedeniyle yayımlamış olduğu mesajında, "Tarihte onurunu her şeyden üstün tutması ile tanınan milletimiz, 15 Temmuz Milli Direnişi ile dünyaya bir kez daha örnek olmuştur." dedi.

3 ay önce KÜLTÜR&SANAT

Odunpazarı Belediyesi, Odunpazarı Tarihi Bölgede bulunan Ataol Behramoğlu Kitaplığı ve Edebiyat Müzesi önünde gerçekleştirilen Sözsüz Hikayeler adı verilen pantomim gösterisi sanatseverlerden büyük beğeni topladı.

3 ay önce GÜNDEM

Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, 15 Temmuz darbe girişiminin 8’inci yıldönümü nedeniyle bir mesaj yayınladı.

3 ay önce GÜNDEM

Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Ayşe Ünlüce, 15 Temmuz Demokrasi ve Millî Birlik Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

3 ay önce ASAYİŞ

Eskişehir'de 'Geceleyin Silahlı Yağma' suçundan aranan ve 20 yıl 6 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan şahıs polis ekiplerince yakalanarak cezaevine gönderildi.

3 ay önce YAŞAM

Kazan Tatarları Derneği dillerini ve kültürlerini unutmamak için her hafta kitap okuma etkinliği düzenliyor.

3 ay önce ASAYİŞ

Eskişehir'de polis ekiplerince, 0-6 yaş çocuk ilk kabul merkezinde bulunan çocukların varsa içlerindeki polis korkularını yenmeleri amacıyla ziyaret gerçekleştirdi.

3 ay önce YAŞAM

Eskişehir'de gün içinde yerel sağanak ile gök gürültülü sağanak yağışın etkili olması bekleniyor.